Bennifer visszatért? Jennifer Lopez és Ben Affleck legemlékezetesebb közös pillanatai a 2000-es évekből

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Aki egyszer kicsit is érdekelt a popkultúrában, az pontosan jól tudja, hogy a 2000-es évek elején röpke 2 évig, ameddig randiztak, jegyben jártak, majd lefújták az esküvőjüket, Jennifer Lopez és Ben Affleck voltak AZ álompár. Oké, ott volt még Jennifer Aniston és Brad Pitt is, de a pletykalapok olyannyira nem bírtak betelni JLo-val és Bennel (ekkor még az internet hajnalán jártunk), hogy sorozatosan egy évig kivétel nélkül minden héten valamelyik bulvárlap címlapján szerepeltek.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2002-ben
Jennifer Lopez és Ben Affleck 2002-ben
Fotó: Getty/Glamour

Így született az első sztárbecenév is, a Bennifer, és szakításukat követően többször is nyilatkozta Lopez, hogy kapcsolatuk szétesésének okai között a rengeteg pletyka, a paparazzis üldözés és a média nyomása is szerepelt. Ennek köszönhetjük ezt a gyöngyszemet is, amiben pont a médiaüldözésüket csúfolják ki:

Aztán eltelt 17 év, ez idő alatt mindketten továbbléptek, Lopez férjhez ment Marc Anthony-hoz, született két gyermeke, Affleck pedig Jennifer Garner oldalán találta meg a boldogságot közös gyerekeik körében. De ahogy az Hollywoodban sajnos lenni szokott, ezek a kapcsolatok sem bírták sokáig, JLo táncosával, Casper Beau Smarttal vigasztalódott, majd a volt baseball szupersztár, A-Rod mellett horgonyozott le - akkor még úgy tűnt, hogy végérvényesen. Mindeközben pedig minden idők egyik legsikeresebb hollywoodi karrierjét építette fel magának világkörüli turnékkal, Las Vegas-i rezidenciával, számos elismeréssel, majd a Super Bowlon és végül Biden elnök beiktatásán való fellépéssel, valamint elindította igencsak sikeres saját filmes produceri cégét is.

Ben Affleck helyzete már ennél kellemetlenebb volt, Garner elvált tőle, mivel állítólag megcsalta őt a bébiszitterrel (micsoda közönséges klisé!), majd teljes ámokfutásba kezdett mindenféle nőcskékkel, függőségek örvényébe keveredett - az egykori álompasi úgy tűnt, hogy teljesen lecsúszott. A különféle botrányokat, meg egy rettenetes főnix háttetoválást követően mégis úgy tűnt, hogy a színész élete kezd sínre kerülni és Ana de Armas színésznő mellett ismét egészen kikupálódott, amiben kétségtelenül annak is nagy szerepe lehetett, hogy a DC univerzumban alakíthatta Batmant.

2021 tavaszán azonban, hogy hogy nem, JLo és Affleck ismét szingliként találták magukat, és egyes informátorok szerint már február óta újra beszélő viszonyban vannak egymással, mielőtt pár hete lencsevégre kapták volna ahogy Affleck megérkezett Lopez Los Angeles-i otthonához. A színész nemrég agyba-főbe dicsérte Lopezt egy magazinos interjúban is, "a legkeményebben dolgozó embernek" nevezte őt az iparágban, aki "még mindig úgy néz ki, mint 2003-ban, míg ő legjobb esetben is egy jó 40-esnek mutatja magát". Most nemrég pedig a VAX Live jótékonysági koncerten mindketten megjelentek, külön-külön, azonban onnan együtt repültek el Montanába egy kétszemélyes romantikus hegyi üdülésre, ahonnan visszatérésük után ismét egy autóban fotózták le őket, a képeket a Daily Mail közölte a minap.

Hogy mit gondolnak mindezekről mások? Nos, Affleck jó barátja és kollégája, Matt Damon állítólag "reméli, hogy újra együtt vannak", mások szerint kettejük között a kémia "hihetetlen", míg egyes ismerősök állítják, hogy "bár nagyon gyorsan jött a dolog, de boldogok". És Alex Rodriguez? Ő kérem szépen "sokkos állapotban van" a hírek hallatán.

Nos, ha tanultak valamit az első felvonásból, akkor ezúttal remélhetőleg a lehető legjobban megpróbálják kapcsolatukat megóvni a nyilvánosság előtt, bár ezzel az egész állítólagos kibéküléssel kapcsolatban hosszú litániákat zenghetnénk és hosszasan mérlegelhetnénk a kibékülésük pro és kontráit, és sajnos nem biztos, hogy a végén a mérleg a pro felét húzná le jobban... Éppen ezért ezt a felejthetetlen kommentet hagyjuk inkább itt pár évvel korábbról JLo-tól (a lényeg 5:10-től):

Ha pedig csupán barátságról van szó, mi annak is örülünk, főleg hogy eszünkbe jutatták ezeket a fenséges pillanatokat a 2000-es évek elejéről, amikor még csak úgy hívtuk őket, hogy Bennifer:


Galéria

Bezárás
2021.05.11.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

3 csodás nyári hajtrend, amitől évekkel fiatalabbnak tűnhetsz majd

3 csodás nyári hajtrend, amitől évekkel fiatalabbnak tűnhetsz majd

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)