Lehull a lepel! Így tartja magát formában Jennifer Lopez

2021.január.15.

Minden alkalommal leesik az állad, amikor meglátod Jennifer Lopez abszolút tökéletes testét? Nos, ezzel nem vagy egyedül. Bár rengetegen irigykedünk tökéletes idomaira, az még inkább lenyűgöző, hogy milyen szigorú étkezés és edzés iránt köteleződött el, ráadásul úgy, hogy bizony, már 51 éves! Ha egy pillanatra is azt hitted, hogy JLo a genetikának köszönheti az álomtestet, tévedsz, de persze az is közrejátszik a dologban, ez tagadhatatlan.

Lehull a lepel! Így tartja magát formában Jennifer Lopez
Fotó: Rexfeatures

Íme minden, amit bevállal ezért az elképesztő külsőért!

Víz, víz és még több víz
Lopez első számú szabálya mindig is az volt, hogy jól hidratáljon. "Ha sok vizet iszol, különösen edzés előtt, segíthet abban, hogy jobban és keményebben végezd az edzésprogramod" - mondta a Hello! magazinnak. Edzés után persze a vízpótlás elsődleges, akárcsak a pihenés, hogy a következő napon ismét képes legyen ugyanolyan lendülettel edzeni.

Koffein és alkohol kizárva
Ha van fontosabb, mint azt tudni, hogy mit vigyél be a szervezetedbe, az az, hogy mit hanyagolj. JLo esetében a koffein és az alkohol is tiltólistás. Ha kávét iszik, mindig ügyel arra, hogy koffeinmentes legyen. Táplálkozási tanácsadója javaslatára pedig már alkoholt sem fogyaszt évek óta.

Friss, tápanyagokban gazdag ételek
Ami a diétát illeti, Lopez elég szigorú önmagára nézve. Ragaszkodik a kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag ételhez és tiltólistára tett minden feldolgozott és finomított ételt. Minden amit fogyaszt, gondosan megtervezett, friss, kitűnő minőségű, fehérjékben és tápanyagokban gazdag. Rendkívül fontos az is, hogy étkezés közben rengeteg vizet iszik.

A zöldségek elengedhetetlenek
Lopez ebédidejében egy jó nagy adag zöldséggel tölti meg a tányérját. A menü általában lazac brokkolival, cukkinivel és paprikás salátával. Vacsorára általában valamilyen fehérjét fogyaszt quinoával. Bár ez a diéta kissé korlátozottnak tűnik, JLo soha nem éheztette magát, hogy karcsú maradjon, hanem olyan táplálékokat visz be, amik energiával töltik fel. Az étrendben hangsúlyosak még az egészséges zsírok és a komplex szénhidrátok is, mint a barna rizs vagy az édesburgonya.

Intelligens nasizás
Bár a legtöbben chipset vagy néhány kocka csokoládét nasizunk, JLo nem esik kísértésbe. A főétkezések között is egészséges ételeket választ. Az edzés utáni időt legtöbbször gyermekeivel tölti, és mindig visz magával gyümölcsöt és zöldséget is, hogy együtt fogyasszák el az egészséges nasit. Amiből pedig legtöbb energiáját nyeri, az a fehérje.

Az edzésnek boldogságot kell adnia
A legtöbb ember egyetért abban, hogy néha olyan a testmozgás, mint a házimunka. Nos, Lopez nem tartozik közéjük, sőt igazi boldogforrásnak tekint heti 3-4 edzést. A tánc mindig az élete részét képezte, azt az időt jelenti számára, ami megmozgatja a testét, jól érzi magát tőle és kulcsfontosságú a boldogságához. Hisz abban, hogy ha tesz magáért, akkor jobban tud vigyázni azokra is, akiket szeret. Az edzésre a legjobb napszaknak pedig a reggelt tekinti.

Jennifer Lopez élete legjobb formájában: fürdőruhában pózol a Harper´s Bazaarban

Jennifer Lopez élete legjobb formájában: fürdőruhában pózol a Harper´s Bazaarban

Két edző is segíti
Amikor JLo New York-ban tartózkodik, David Kirsch az edzője, Los Angelesben Pedig Tracy Anderson. Bár a két edző edzésprogramja meglehetősen eltérő, ezt JLo még előnyösnek is érzi. Andersonnal egy kissé lazábbak a gyakorlatok, főként felülések, karerősítés, váll - és combgyakorlatok. Kirsch Edzései magasabb intenzitásúak, még kickbox is szerepel az edzéstervben.

Edzés fenékre
New York-i edzője, David Kirsch elmondta, hogy JLo edzéseinek fontos részét képzi egy speciális edzésmód fenékre, ami egy guggolásos mozdulatsor. Ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a formás, kerek popsiért.

Edzés felsőtestre
David Kirsch javaslatára JLo a felsőteste erősítésére a Pókember, vagyis "Spiderman" fekvőtámaszt választja. És hogy hogyan sajátíthatod el ezt a speciális fekvőtámaszformát? Itt pontosan megnézheted:

A teljes test átmozgatása
Ha JLo a teljes testét át akarja mozgatni, akkor egy 32 perces expressz edzést végez el. Nagyon fontos, hogy egy edzés ne legyen túl megterhelő, ennek érdekében vannak nagyjából fél órás intervallumok, a kétórás megszakítás nélküli edzések már nem jöhetnek szóba. Így az edzés kíméletesebb és szuper érzést kelt.

Ez is érdekelhet

Ma különösen kellene a színek-Ezen a héten Kálmán Melinda a Gardróbnapló vendége

Ma különösen kellene a színek-Ezen a héten Kálmán Melinda a Gardróbnapló vendége

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod