Jennifer Lopez és Casper Smart szakítanak?

2013.október.17.

Már több pletyka kering arról, miszerint Jennifer Lopez és a nála 18 évvel fiatalabb Casper Smart a szakítás felé haladnak. A híresztelések azóta szaporodtak el, mióta a pár júniusban tartott egy "mini szünetet".

Jennifer Lopez lassan búcsút int Casper Smartnak is?
Jennifer Lopez lassan búcsút int Casper Smartnak is?
Fotó: Rexfeatures

A RadarOnline.com szerint a hollywoodi csillaggal is rendelkező Jennifer Lopez már többször szeretett volna véget vetni kapcsolatának a 26 éves táncossal, de Casper Smartnak az énekesnő ikreihez, Max és Emme-hez fűződő szoros viszonya megnehezíti ezt. A Radar forrása szerint "Nehezen viselte, hogy az esze egy ideje azt mondta neki, hogy ez Casperrel nem fog sokáig tartani. És most már a szíve is ugyanezt diktálja" – állította a bennfentes.

Ezzel szemben a GossipCop minden szakításra utaló jelet hamisnak nyilvánított, melyet egy, a párhoz közelálló személy erősített meg. A 44 éves üzletasszony egy interjúban így beszélt a 2011 óta tartó kapcsolatukról: "Nekem az a fontos, hogy legyen egy társam, akivel közösen haladhatok előre az életben. Megvannak a saját magas elvárásaim azzal kapcsolatban, hogy mit keresek egy partnerben és hogyan akarom, hogy bánjanak velem. Nagyon sokat tudok adni. Nem a materiális dolgokra gondolok, hanem én, mint személy – szeretetet és hűséget, olyan dolgokat, amelyek szükségesek egy jó kapcsolathoz" – nyilatkozta a sztár.

Nos, nem tudjuk, melyik lehet igaz, de tény, hogy a 18 év kissé soknak tűnik közöttük, és elképzelhetőnek tartjuk, hogy nagyon különböző irányba haladnak. Sajnálnánk, ha Jennifer Lopez ismét elkövetné ugyanazokat a hibákat, melyek eddig igencsak balszerencsés szerelmi élet felé sodorták. Te mit gondolsz?

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex