Jennifer Lopez smink nélküli arca a legszebb dolog, amit ma látni fogsz

Jennifer Lopez az Instagramon rántotta le a leplet természetes szépségéről kedden. Az 53 éves szupersztár egy szál törölközőben, és a kedvesének nevével gravírozott nyakláncában mutatta meg, hogy miben rejlik hibátlan bőrének titka.

Jennifer Lopez videóban mutatta meg meseszép bőrének titkát
Jennifer Lopez videóban mutatta meg meseszép bőrének titkát
Fotó: Amy Sussman/Getty Images

Jennifer Lopez nyakában 2021 júliusában láthattuk először a Ben Affleck keresztnevét betűző láncot, ami úgy tűnik, hogy azóta is nagy kedvence. Nem az édes nyaklánc az egyetlen szemet gyönyörködtető dolog a videóban: Jennifer Lopez smink nélküli arca csak úgy tündököl.

Az színésznő-énekesnő posztjában elárulta, hogy ragyogó arcbőrét saját márkájanak, a JLo Beauty egy termékének köszönheti. „Kijöttem a zuhany alól, belenéztem a tükörbe, és azt gondoltam, istenem, ma nagyon jól néz ki a bőröm” - mondta a videóban Jennifer Lopez. „Rájöttem, hogy az elmúlt néhány napban nagyon elfoglalt voltam, és így néhány napig ellustultam a bőrápolási rutinommal kapcsolatban, aztán elkezdtem használni a glow szérumomat.”

A szerelem is megszépít

Szerintünk nem csak a szérumnak köszönheti ragyogását, hanem jól működő párkapcsolatának is – úgy tartja a mondás, hogy a megfelelő ember mellett az ember kivirágzik, kívül-belül. Ez a sokadik alkalom, hogy Jennifer Lopez párjára utaló ékszerei felbukkannak az Instagramján, és mi ezt egy pillanatig sem bánjuk, ugyanis nem tudunk betelni ezzel a romantikus szokással.

Justin Bieber videóban jelentette be az örömhírt

Az ékszereken – na és persze a karikagyűrűn túl – idén februárban egy tetoválással is megpecsételték szerelmüket, Valentin-nap alkalmából. A tetoválás nagyszerűsége egyértelműen nem eredetiségében rejlik, viszont a sztárpár egymás iránti elkötelezettségét tökéletesen tükrözi. „Elköteleződés. Boldog Valentin-napot szerelmem” – írta a képek alá az egyszerű, de annál inkább lényegre törő üzenetet Jennifer Lopez.

Friss és ropogós sztárhírek:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói