Mentőhelikopterrel szállították kórházba a Marvel színészét, Jeremy Rennert

Nem, nem egy aprócska, hétköznapi kis balesetről van szó, a Marvel mozikból ismert Jeremy Jenner nagyon súlyosan megsérült, olyannyira, hogy mentőhelikopterrel szállították őt kórházba.

Súlyosan megsérült a Marvel színésze, Jeremy Renner
Súlyosan megsérült a Marvel színésze, Jeremy Renner
Fotó: Profimedia

Állapota kritikus, de már stabil – írja a Deadline és a PEOPLE, miután a Marvel-mozik színészének szóvivője is megerősítette Jeremy Renner balesetét. A színész hóeltakarítás közben sérült meg súlyosan, „a családja vele van, és kiváló ellátásban részesül”. Renner otthona egyébként a Sierra Nevada hegység közelében fekszik, ahol szilveszter napján meglehetősen cudar időjárás tombol, több mint 35 ezer otthon maradt áram nélkül, írja a Reno Gazette-Journal (via 24.hu).

Mindörökké Marvel

A kétszeres Oscar-jelölt színész neve és arca kétségtelenül a Marvel-univerzumban betöltött szerepe és a Bosszúálló-filmek nyomán égett retinába, igaz, ő volt az egyetlen az eredeti csapatból, aki egy önálló mozit sem kapott. A kontextus kedvéért: míg az évekig kizárólag szexualizást Fekete Özvegy karaktere és Scarlett Johansson is csak a karakter halála után, 2021-ben kapott egy előzményfilmet, addig Sólyomszemnek és Rennernek ez sosem adatott meg – 2021 év végére viszont kárpótolta őt a Disney egy saját sorozattal. A Marvel ugyanis úgy döntött, hogy az új, negyedik fázisban olyan, már jól ismert, de a főbb szereplőkkel ellentétben marginálisabb karakterekkel csatornázza be az univerzuma egy részét a globális streaming háborúba, mint Loki (Tom Hiddleston) Wanda és Vízió (Elizabeth Olsen és Paul Bettany) vagy Sólyomszem (Jeremy Renner).

Nem ő az egyetlen, akinek nem indul túl fényesen az év

Bár jóval ártatlanabb balesetet szenvedett, de a sürgősségin töltötte a szilvesztert Reese Witherspoon és Ryan Phillippe lánya, Ava Phillippe is, a 23 éves Ava ugyanis úgy gondolta, jó ötlet magas sarkúban átugrani egy tócsát. „Nagyon áldottnak érzem magam, amiért van az életemben egy igazi szupersztár barátnőm a sürgősségin, aki órákig nevettetett, amíg várakoztunk. Kizárólag annyi időre hagyott magamra, amíg kiszaladt, hogy hozzon néhány száraz, meleg ruhát. Szeretlek!” – fogalmazott posztjában, és nem mellesleg megjegyezte, hogy 2023-ban jóval óvatosabb lesz.

Friss hírek a sztárvilágból:

Ez is érdekelhet

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói