Reese Witherspoon lánya kórházban töltötte a szilvesztert

Nem mindenkinek indult annyira jól az új év, és a balszerencse olykor bizony a sztárokat is utoléri. Ava Phillippe számára a szilveszter idén a kórházat jelentette, méghozzá kificamodott bokája miatt. A sérülés nem olyan vészes, de az időzítés annál inkább.

Ava Phillippe nevetett a saját ügyetlenségén
Ava Phillippe nevetett a saját ügyetlenségén
Fotó: Getty Images/Matt Winkelmeyer

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe lánya, Ava Phillippe kórházban töltötte az év utolsó estéjét. Instagram posztjában mesélt a szerencsétlen balesetről, amelyért csakis önmagát tartja felelősnek. „Az ügyetlen énem” - osztotta meg sérülése hírét bejegyzésében, sorait némi öniróniával fűszerezve. „Megpróbáltam magassarkúban átugrani egy hatalmas tócsát” - írta, a manővernek pedig sajnos a bokája látta kárát.

Hálás, hogy ilyen jó barátnője van

„Nagyon áldottnak érzem magam, amiért van az életemben egy igazi szupersztár barátnőm a sürgősségin, aki órákig nevettetett, amíg várakoztunk. Kizárólag annyi időre hagyott magamra, amíg kiszaladt, hogy hozzon néhány száraz, meleg ruhát. Szeretlek!” - üzente barátnőjének Phillippe, aki hozzátette, hogy az újévi fogadalmainak listájára mindenképp fel fogja venni, hogy legyen óvatosabb a testi épségét illetően.

Phillippe bejegyzésében végezetül arra buzdította követőit, hogy kommentben írják meg, mit várnak az új évtől, vagy éppen milyen fogadalmakat tettek. „Szívesen olvasnám őket, amíg a bokámat feltámasztva pihenek az ágyban. Sorait pedig így zárta: „Békét, szeretetet és jó egészséget kívánok mindenkinek 2023-ban!” A lány kérése nyitott fülekre talált, ugyanis az olvasók jókívánságokkal és a saját bokasérüléseikről szóló történeteikkel árasztották el a kommentszekciót.

Ava Phillippe édesanyjával, Reese Witherspoonnal és mostohaapjával, Jim Toth-tal, valamint öccseivel, a 19 éves Deacon Phillippe-szel és a 10 éves Tennessee James-szel töltötte a karácsonyt, amiről Reese Witherspoon önfeledt hangulatú családi fotókat is megosztott Instagram oldalán.

Mintha hármasikreket látnál: egy képen Reese Witherspoon, a lánya és az anyukája

Remélhetőleg - ha már az óév ilyen szerencsétlenül ért véget - 2023 simábban indul majd Ava Phillippe számára.

Még több friss, ropogós sztárhír csak neked:

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói