“Kicsit öreghölgyes” - Reese Witherspoon a régi fotóit osztályozta

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Eljött a karácsonyi lelassulás és a nosztalgia ideje, amikor nem csak az évre, de a korábbi időszakokra is visszatekintünk. Ilyenkor szoktak előkerülni a családi fotóalbumok is, amik nézegetése közben fel lehet idézni a kedves, vicces vagy szívbemarkoló emlékeket, és jókat lehet szórakozni az akkori ruhaválasztási döntéseinken is. Így tett Reese Witherspoon is, és az erről készült videó kifejezetten zseniális.

Reese Witherspoon
Filmeken kívül ritkán hozott rossz döntéseket az öltözködésében a színésznő
Fotó: Northfoto

Persze nehéz lenne azt mondani, hogy a színésznő számtalan divatbakit elkövetett volna, és sorozatosan olyan ruhákban jelent volna meg, ami már akkor is megrökönyödést váltott volna ki, sőt inkább éppen az ellenkezője igaz. Persze filmjeiben, különösen a Dr. Szösziben azért lehet találni ilyen darabokat, de most nem ezekre helyezte a hangsúlyt, hanem olyan darabokra, amelyeket valamilyen alkalom miatt viselt, vagy amiben csak úgy lefotózták az utcán a fotósok.

Dicsérni és lesajnálni is tud

Az Instagramra töltött videójában nem minden viseletét sajnálja le, van, amit még mai szemmel is kiváló, időtlen választásnak tart, ilyen például a fehér blúz és a farmernadrág visszafogott, de mégis elegáns megjelenése. Persze mi mást is mondhatott volna, miközben a videón is fehér felsőt és farmert viselt, de vehetjük ezt egy kifejezetten erős ajánlásnak, vagyis ha nem tudjuk, mit vegyünk fel, akkor ez a kombó bizonyára tökéletes választás lehet a mindennapokban, és akkor is, ha valahol meg kell jelenni. Erre egyébként Chelsea Handler komikus is felhívta a figyelmet egy kommentben, ahol Witherspoon megerősítette, hogy szereti a klasszikus viseleteket.

Nem csak a ruhákat éri kritika

Az első fotón azt a sötétzöld ruhát, amiben 1996-ban a Rómeó és Júlia premierjén jelent meg, nem tartja rossznak, ami miatt viszont a fotó nem teljesen nyeri el a tetszését, az az, hogy szemmel láthatóan egy rágógumit rágcsál, és ezt mai fejjel már nem tartja túl előnyösnek. A legnagyobb ellenszenvet egy szintén a 90-es években készült fotó váltja ki belőle, amin egy fekete szoknyát bézs szatén övvel és sötétpiros rúzzsal viselt, míg a már előbb említett fehér blúzhoz viselt gyöngysort úgy jellemzi, hogy “kicsit öreghölgyes”.

Reese Witherspoon-rajongók, figyelem, ezt a hírt imádni fogjátok!

Reese Witherspoon-rajongók, figyelem, ezt a hírt imádni fogjátok!

Aktuális viseletekből is csemegéz

Az egyik képen teljesen pirosban látható, míg azt a fotót is bemutatja, amin egyik legjobb barátnőjével, a többek között a Jurassic Parkból is ismert Laura Dernnel öltöznek egymáshoz passzoló karácsonyi hangulatú ruhákba, utóbbira maximális pontszámot adott. Dern, hívj fel! - utasította barátnőjét az elismerő szavak után.

Karácsonyi koktéltippek

Ha már szóba ejtettük a két színésznő barátságát, akkor emlékezzünk meg arról a videóról is, amin boldogan koktélozgatnak egészen addig, amíg el nem jutnak a Negroni Sbagliato koktélig. Nagy kedvet ugyan nem kap az ember, hogy kipróbálja, hiszen mindketten undorítónak tartják az italt, de azért itt elmondanánk, hogy miről is van szó valójában. Egy olasz aperitif, ami egy tévedés eredménye. Legalábbis a sbagliato olaszul tévedést jelent, a végeredmény pedig egy kesernyés ital, amibe Vermuth Rosso, Campari, prosecco és narancshéj kerül. A tévedés a nevében pedig abból ered, hogy a legenda szerint egy forgalmas bárban a negroni készítése közben gin helyett prosecco került az italba.

Olvass még többet a sztárokról

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője