Kedves Reese Witherspoon, csak nem egy új családtag a láthatáron?

Négy gyönyörű gyermek, egy boldog házasság és csodaszép kutyák – Reese Witherspoon élete már akkor is csodálatraméltó, ha leszámítjuk fantasztikus karrierjét, ami a 2000-es évek óta töretlen. Lehet ezt még fokozni? Lehet ám – mondjuk azzal, ha még több családtaggal osztod meg a boldogságodat.

Reese Witherspoon 46 éves, és ugyanolyan elbűvölő, mint 26 évesen
Reese Witherspoon 46 éves, és ugyanolyan elbűvölő, mint 26 évesen
Fotó: Getty Images /Leon Bennett / Stringer

Reese Witherspoon Instagramját nézegetve csak arra tudunk gondolni, hogy A, beszabadulnánk a gardróbjába, B, olvasgatnánk kicsit a mesés nappalijában, C, rosszabb napjainkon akár még a kutyáival is cserélnénk. A színésznő ugyanis hatalmas állatbarát, amit mi sem bizonyít jobban, hogy Minnie, a Francia buldog és Major, a fekete Labrador retriever rendre feltűnnek a közösségi média felületein, mint a család teljes jogú tagjai.

A szemfüles követők viszont kiszúrhatták, hogy a színésznő Instagram-sztorijában egy új kutyus is feltűnt, méghozzá egy Milo nevű amerikai bulldog, aki a felirat szerint Reese Witherspoon legújabb barátja. Hű társunk, a Google szerint nem egy közeli ismerős kutyája, hanem valóban a színésznő családjához tartozik.

Ő itt Milo, Reese Witherspoon legújabb kutyája
Fotó: Reese Witherspoon/Instagram

A kutyák mindig is fontos szerepet töltöttek be Reese Witherspoon életében

A Doktor Szöszi színésznője két évvel ezelőtt veszítette el imádott kutyáját, Peppert, aki hosszú hónapokig harcolt a rákkal, míg végül az legyőzte őt. „A mi édes Pepperünk tegnap meghalt. Te jó ég, annyira hűséges és odaadó családtag volt. A szívem összetört, de mélységesen hálás vagyok azért a szeretetért, vigaszért, amit a családunk életébe hozott. Most már a kutyamennyországban van, ahová a nagyszerű háziállatok kerülnek. Teniszlabdákat kerget, és vadvirágos mezőkön szaladgál.” Pepper halála után érkezett egyébként 2020 novemberében Minnie Pearl, aki azóta is hűségesen asszisztál gazdája emlékezetes Instagram-videóihoz: ha kell, halloweeni töknek öltözik, ha kell, karácsonyi csúnyapulcsiban pózol.

Kávé mellé friss hírek:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Vagy együtt változtok, vagy külön folytatjátok - március 25.

Napi horoszkóp: Vagy együtt változtok, vagy külön folytatjátok - március 25.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói