Kanye West bocsánatért esedezik, Kim Kardashiannak üzent

2020.július.26.

Nem ez az első, de kétségtelenül ez idáig a legsúlyosabb megingás Kim Kardashian és Kanye West kapcsolatában, ráadásul ennek jelentős része a nyilvánosság előtt zajlik, ami borzasztóan szerencsétlenné teszi a drámájukat, az utóbbi napokban a teljesen kívülállók is, akik csak olvasták a rapper Twitter-üzeneteit, szekunder szégyenérzettel küzdöttek.

Kanye West
Fotó: Profimedia

Az egész dolog ott kezdődött, hogy Kanye West bejelentkezett az amerikai elnökválasztásra, és megtartott az első kampánygyűlését, ahol többek között az abortuszról is beszélt. Ekkor osztotta meg ország-világgal, hogy amikor Kim Kardashian a kis North-szal várandós volt, akkor ő szorgalmazta az abortuszt, és majdnem el is vetették a gyermeket.

Állítólag Kanye West beszéde egyáltalán nem aratott sikert a család körében. Kim Kardashian állítólag teljesen kiborult, legfőképpen azért, mert attól tartott, hogy a kislányának, North-nak komoly lelki megrázkódtatás lesz, ha megtudja, hogy a szülei nem akarták megtartani.

Ezért Kanye West a generációnk legnagyobb influenszere

Ezért Kanye West a generációnk legnagyobb influenszere

Természetesen nem tudjuk, hogy mi zajlott le a családban, de az biztos, hogy Kanye West egészen bizarr és néha teljességgel érthetetlen Twitter-üzenetekben fordult a nyilvánossághoz, és a feleségét vádolta, provokálta. Ezt követően még durvább vádaskodások következtek, ennek ellenére Kanye bipoláris zavaraira hivatkozva Kim Kardashian közleményben védte meg a férjét.

Kim Kardashian megvédte a férjét, de a napok óta nem találkozott az elzárkózó férjével:

Kim Kardashian
Fotó: Profimedia

Most fordult a kocka, egyrészt időközben a rapper törölte a kínos ámokfutásának a nyomait. Azóta valóságos sztárjárás van nála, legutóbb Justin Bieber érkezett hozzá, hogy lelket öntsön belé. Úgy tűnik, hogy ez sikerült is, hiszen Kanye bűbánó Twitter-üzenetben üzent Kim Kardashiannak:

"Szeretnék bocsánatot kérni a feleségemtől, Kimtől, amiért nyilvánosságra hoztam olyasmit, ami magánügy. Nem támogattam ő úgy, ahogy ő támogatott engem. Kim tudom, hogy megbántottalak, kérlek bocsáss meg nekem, köszönöm, hogy mindig itt vagy nekem" - írta Kanye a Twitteren

Reméljük, hogy ezen a krízisen is túljut a kapcsolatuk.

Ez is érdekelhet

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói