Kanye West végre megkérte Kim Kardashian kezét!

2013.október.22.

Gratulálunk! Kanye West megkérte barátnője, Kim Kardashian kezét, aki igent mondott - közölte az E! Online. A rapper Kim szülinapján tette fel a nagy kérdést az egész család és a közös barátok előtt San Franciscóban.

Most már szerelmüket egybekötve lépked tovább Kanye West és Kim Kardashian az élet rögös útján
Most már szerelmüket egybekötve lépked tovább Kanye West és Kim Kardashian az élet rögös útján
Fotó: Rexfeatures

Már korábban szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint Kanye West megkérte volna Kim Kardashian kezét, de hamisnak bizonyultak a pletykák. Bár teljesen várható volt, hogy ez előbb-utóbb megtörténik, Kanye mégis talált módot rá, hogy meglepje barátnőjét: pár órával a leánykérés előtt ugyanis még a Hollywood Film Awardson jelent meg Los Angelesben, de utána gyorsan repülőre pattant, hogy fel tudja tenni barátnőjének a nagy kérdést 33. születésnapja estéjén.

Az E! szerint, a rapper kibérelte egy egész stadiont, a San Francisco Giants otthonát, hogy a 15 karátos, Lorraine Schwartz által tervezett gyémántgyűrűvel a kezében letérdelhessen a valóságshow sztár elé. A romantikát még egy 50 fős zenekarral is tudta fokozni, és az előadott számok között volt Lana Del Ray Young and Beautiful című dala, illetve Kanye West sajátja is, a Knock You Down. Mindeközben tűzijáték és gyertyák emelték tovább az est hangulatát. De itt nem állt meg a sztár: a stadion óriási kivetítőjén a `Kérlek, gyere hozzám!` felirat villogott.
West mindent nagyon pontosan kitervelt és még azt is tiszteletben tartotta, hogy elsőként Kim anyukájától, Kris Jenner-től kérjen engedélyt lánya kezének megkéréséhez.

A pár hosszú barátság után 2012 áprilisában hozta nyilvánosságra románcát, Kim hírhedt 72 napos házassága után Kris Humphriesszel. Ez lesz Kardashian harmadik esküvője (2004-ben vált el Damon Thomas zenei producertől). Westnek ez az első eljegyzése. Kim és Kanye 2013. június 15-én köszöntötték lányukat, North Westet.

Ez is érdekelhet

A NEW BALANCE bemutatja az RC30-at:  folytatódik a 70-es évek futócipő archívumának felfedezése

A NEW BALANCE bemutatja az RC30-at: folytatódik a 70-es évek futócipő archívumának felfedezése

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját