Katalin hercegné nagyon vicces dolgot árult el a gyermekeiről

2022.október.1.

György herceg, Sarolta hercegnő és a kis Lajos herceg számtalanszor bebizonyították már, hogy remek a humoruk, éles az eszük – meg persze a nyelvük is. Katalin hercegné pedig van olyan laza, hogy ezeket finoman el is szórja néha. Most például arról mesélt, mi volt a gyerekek őszinte reakciója, amikor meglátták a Vilmos herceggel készült eljegyzési fotóját.

György herceg új iskolában kezdi a szeptembert
György herceg, Lajos herceg és Sarolta hercegnő
Fotó: Getty Images /Karwai Tang

Ha a helyzet úgy kívánja, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg aprócska felnőttekként – kalapban, öltönyben – jelennek meg a nyilvánosság előtt, de ha arról van szó, igazi trollok tudnak lenni. Gondolj csak az elsőszülött Györgyöt állandóan oktató Sarolta hercegnőre, aki gyakorlatilag már most, 7 évesen egy két lábon járó etikett enciklopédia, vagy Lajos hercegre, aki pillanatok alatt rabolta el a show-t a királynő platinajubileumi ünnepségén, és vált netes fenoménná, pusztán azzal, hogy édesen grimaszolt.

És mint Katalin hercegné és Vilmos herceg walesi látogatása során kiderült, a gyerekek nem fogják vissza magukat akkor sem, amikor egy kis otthoni nosztalgiázásról van szó. A családi fotóalbumot nézegetve például lazán közölték Katalinnal, amikor az eljegyzési fotójukhoz értek, hogy „anya, olyan fiatalnak tűnsz”. A történet egyébként akkor került elő, amikor a pár kiszúrta az eljegyzési fotóját egy, a tömegben álló férfinál: „Te jó ég, ez az eljegyzésünkkor készült? Ezen mindig úgy nevetünk. Bár 11 éve vagyunk házasok, de ennek a duplája óta vagyunk együtt.” - magyarázta Katalin hercegné.

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Walesi látogatásuk már csak azért is különösen fontos, mert ez volt az első hivatalos útjuk Erzsébet királynő halála óta, ráadásul walesi párként. És arról se feledkezzünk meg, hogy fiatal házasokként történetesen Wales-ben éltek. „Nagyon jó érzés visszatérni ide, hiszen itt éltünk, mielőtt családot alapítottunk, szóval ez egy igazán különleges nap”. A páros kifejezetten élvezi az új szerepkörét, és már most elmerültek a feladataikban. A St. Thomas templom tiszteletese, Steven Bunting például elárulta, hogy Vilmos herceg még az ősi nemzeti nyelvre is ráfeküdt: „Elmesélte, hogy tanulja a walesi nyelvet, és még néhány kifejezéssel is megpróbálkozott."

Forrás: people.com

Ha szívesen olvasol az angol királyi családról:

Ez is érdekelhet

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói