Katalin hercegné teniszpályára lép és ez az egyetlen ok, amiért várom az őszt

Szeptember 22-én Katalin hercegné nem mással, mint a svájci teniszlegendával, Roger Federerrel lép majd pályára, hogy együtt segítsenek a hátrányos és veszélyeztetett helyzetű gyerekeknek.

Katalin hercegné a 2022-es wimbledoni tenisztornán | Karwai Tang
Katalin hercegné a 2022-es wimbledoni tenisztornán | Karwai Tang
Fotó: Gettyimages.com

Katalin hercegné, aki a tenisz szenvedélyes rajongója és Roger Federer hivatásos teniszező, aki eredményei alapján a tenisztörténelem legsikeresebb versenyzője, ezen a különleges őszi napon 8 és 15 év közötti kelet-londoni gyerekek számára biztosítanak lehetőséget, hogy együtt játszanak a 41 éves teniszikonnal. Azt remélik, hogy az esemény ösztönözni fogja a fiatalokat, hogy merítsenek a sport fizikai és mentális előnyeiből egyaránt.

Tenisszel a jó célért

Mindezt a Laver Cup tenisztorna jótékonysági nyílt gyakorlási napja követi majd, melynek kivételes keretein belül a teniszrajongók egy nemzetközi férfi csapatversenynek lehetnek tanúi, olyan bajnokokkal az élen, mint Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray és Stefanos Tsitsipas, csak hogy az európai csapatot említsük. Mivel a tenisztorna hivatalos meccseire az összes jegy elkelt, ez egy kiváló lehetőség arra, hogy a rajongók élőben láthassák a kedvenceiket játszani. Ráadásul a nyílt gyakorlási nap jegyeinek teljes bevételét Action for Children és az LTA Foundation kapják (a Lawn Tennis Association jótékonysági ága, mely szervezetnek Katalin hercegné a védnöke).

Itt a bizonyíték, hogy Katalin hercegnéből fantasztikus királyné lesz

Katalin számára a jótékony cél mindig prioritás. Az Action for Children a hercegné egyik kulcsfontosságú jótékonysági szervezete, amely a sebezhető gyerekeket, fiatalokat és családjaikat segíti az Egyesült Királyságban – a teniszeseményekből befolyt összeget a gyerekek támogatására fogják fordítani. Az LTA Tennis Foundation pedig egy olyan kezdeményezésre fordítja majd a pénzt, amely ötven új, gyerekeknek szóló edzési programot finanszíroz majd.

Katalin hercegné szenvedélyes teniszrajongó

Katalin hercegné 2021-ben a 19 éves Emma Raducanuval játszott együtt | Chris Jackson
Fotó: Gettyimages.com

Katalin hercegné szívéhez régóta közel áll a teniszezés, otthonában, a norfolki Anmer Hallban saját pályája is van, ahol férje, Vilmos herceg ellen szokott játszani. A királyi pár rendszeresen elviszi gyermekeit is egy londoni klubba teniszleckéket venni. A cambridge-i hercegné rendszeres látogatója a Wimbledoni teniszbajnokságnak is, amelyet Roger Federer már nyolcszor megnyert ragyogó pályafutása során.

Nagy lépésre készül Katalin hercegné és Vilmos herceg

Forrás: people.com

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói