Kiakadt az internet Emma Watson reakcióján Alan Rickman halálhírére

2016.január.15.

Az igazi mozirajongókat nagyon megrázta a hír, hogy az egyik legnagyobb angol színész, Alan Rickman 69 éves korában elhunyt.

Ugyan a legtöbben a Harry Pottert, a Drágán add az életed!, és a más nagy kasszasikereit emlegetik a szomorú hír kapcsán, de talán kevesebb szó esik róla, hogy Rickman az egyik legnagyobb színpadi színész is volt. Akármelyik szerepét is emeljük, az 1995-ös Értelem és érzelemtől a Parfümig mindig sikerült emlékezetest nyújtania, számára nem létezett olyan kicsi szerep, amiből ki ne ragyogott volna páratlan tehetsége. Természetesen nemcsak a rajongók, de kollégái is gyászolják a nagyszerű színészt, és ez alól nem képeznek kivételt a Harry Potter sztárjai sem, Emma Watson a Twitteren emlékezett meg Alan Rickmanről, de egyáltalán nem úgy sült el a dolog, ahogy valószínűleg szerette volna.

A fiatal színésznő egy fotót posztolt a színészről, amelyen egy idézet állt tőle: "Nincs semmi gond azzal, ha egy férfi feminista, szerintem ez kölcsönös előny". A sztár követői nem igazán értették, hogy Emma Watsonnak miért ez az első dolog, ami eszébe jut egykori kollégája haláláról. Az értetlenkedés mellett, sokakat sikerült tényleg nagyon felbosszantania, és nyomdafestéket nem tűrő kommentekben kérték számon a színésznőn, hogy egy ember halálát arra használja fel, hogy a saját nézeteit népszerűsítse.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy Emma Watson később a Facebook szépen búcsúzott a színésztől, de ez a poszt tényleg elég butuska ötlet volt a részéről.

Emma Watson posztja, ami felmérgesítette a követőit:

Ez is érdekelhet

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói