Kiakadtak Selena Gomez kamu szeplőitől a rajongók

2017.július.14.

Nem is olyan régen számoltunk be, hogy míg régebben a divatmagazinok nem nagyon kedvelték a szeplőket, olyannyira, hogy sokan a mai napig sem gondolják, hogy olyan sztármodellek, mint például Gisele Bündchen eredetileg szeplősek.

Selena Gomez
Fotó: Instagram

Az utóbbi években azon a természetesség lett a legfontosabb jelszó, így aztán a szeplőt nem illik manapság sminkkel eltüntetni, sőt kifejezetten kialakult egy olyan trend, ami a szeplők hangsúlyozását szorgalmazza. Az igazán elszántak például ma már akár tetoválással tesznek szert bájos pöttyökre. Úgy tűnik, hogy Selena Gomez kedvet kapott ahhoz, hogy szeplős legyen, a most debütáló új dalához, a Fetish-hez készített videóban a rajongók kiszúrták, hogy kedvencünk arca pöttyös lett.

Láttad már? 10 kép, ami bizonyítja, hogy Selena Gomez teste tökéletes

Ez azonban egyelőre nem aratott osztatlan sikert, a fanatikusok biztosak benne, hogy Selena egyébként a valóságban nem szeplős, ezért sokan értetlenkedtek, sőt egyenesen felháborodtak rajta, hogy mi szüksége van a popsztárnak álszeplőkre. Manapság mindenki az önelfogadásról beszél, és sok kommentelő szerint Selena Gomez ezzel pont azt sugallja, hogy változtassanak a kinézetükön, mert akkor cukibbak, szerethetőbbek lesznek például a szeplőktől.

Ugyan talán kicsit túlreagálták néhányan az énekesnő szeplőit, de az biztos, hogy manapság már a hírességeknek is kétszer meg kell gondolniuk, hogy mit mutatnak magukból, mert a követőik nagyon rosszul viselik, ha megtévesztve érzik magukat.

Ez is érdekelhet

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói