18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Kifordult magából: Miley Cyrus mellbimbó-villantó szelfivel folytatja

2019.október.23.

Kár volna tagadni, hogy Miley Cyrus nincs élete formájában, annak ellenére sem, hogy a közösségi médiában komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy úgy tűnjön a világ legvagányabb csaja.

Miley Cyrus szelfizik
Fotó: Profimedia

Az énekesnőnek vannak hullámok az életében, amikor képes teljesen kifordulni magából, hogy aztán egy nyugisabb időszak következzen. A legutóbbi nyugis időszakába belefért egy házasság, de nem lett jó vége a dolognak. Hogy miért, azt valószínűleg csupán az érintett felek tudják pontosan.

Az mindenesetre jól látszik, hogy ez nem Miley Cyrus élete formája. Túl van egy rövid kalandon, és most az izompacsirta Cody Simpson mellett keresi a boldogságot. Ez most legutóbb például úgy sikerült, hogy egy nyilvános beszélgetésük során azt fejtegette újdonsült barátjának, hogy csak gonosz férfiakat ismert korábban, de most rájött, hogy nem kell feltétlenül melegnek lennie, mert léteznek normális pasik is.

Nos, Miley Cyrus, aki eddig az LMBTQ közösség egyik legismertebb támogatója volt, most éppen ezt a közösséget sértette vérig ezzel a fejtegetéssel. A meleg, leszbikus, biszexuális, transzszexuális emberek nem elhatározásból választanak maguknak számukra szimpatikus szexuális orientációt, hanem ők egyszerűen ilyenek. Miley Cyrus kijelentése azt sugallja, hogy valaki csak úgy elhatározhatja, hogy egyszer a nőkhöz, egyszer a férfiakhoz vonzódik-e. Pedig ez nincs így.

3+1 tévhit a homoszexualitással kapcsolatban

3+1 tévhit a homoszexualitással kapcsolatban

Miután ezeket a butaságokat ország-világ elé tárta az énekesnő természetesen azonnal bocsánatot kellett kérnie. Mondjuk sokkal szerencsésebb lett volna, ha inkább nem mondja, amit mondott, vagy legalább ne közvetítette volna. Azonban Miley Cyrus most a exhibicionista korszak éli, aminek legújabb megnyilvánulás egy olyan szelfisorozatban, amelyen a fehér alulméretezett atlétája alatt jól láthatóak a mellbimbói. A sztár természetesen az Instagram valóban nehezen magyarázható női mell-fóbiája ellen folytatott harcként állítja be, de legyünk őszinték, láttunk már olyat, hogy Miley kereste az alkalmat, hogy provokáljon, és mostanában mintha megint itt tartanánk.

Fotó: Profimedia

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Ma igazán kreatív leszel - Július 6.

Napi horoszkóp: Ma igazán kreatív leszel - Július 6.

Divathírek

Ikonikus divatbemutatók 3. - A kollekció, ami az állásába került, de legendává tette Marc Jacobs-ot

Ikonikus divatbemutatók 3. - A kollekció, ami az állásába került, de legendává tette Marc Jacobs-ot

G-Életstílus

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad