Most már biztos, hogy Kim Kardashian egy marketingzseni

2017.június.25.

Az utóbbi napokban megint minden Kim Kardashianról szólt, nemcsak azért, mert kiderült, hogy béranyától szeretnének harmadik gyereket, hanem azért is, mert megint bizonyította, hogy zseniális üzletasszony.

Kim Kardashian West
Fotó: Getty Images

Új szépségmárkája minden előzetes kritika ellenére hatalmasat aratott, hiszen alig 10 perc alatt a kollekcióját elkapkodták a vásárlói, ami mesés összeget hozott a reality sztár konyhájára. Kim Kardashian rendre szerepel mindenféle olyan listán, ami a legbefolyásosabb hírességeket, legjobb üzletasszonyokat rangsorolja. Sokan nem értenek mindezzel egyet, és csak a magamutogató sztárt látják benne.

Nyilvánvalóan komoly stáb dolgozik azon, hogy ilyen sikereket érjen el, de azért mégsem vitatható el, hogy Kimnek van némi érzéke a marketinghez, és közösségi médiához. Íme egy apró adalék mindehhez: az új márkájának bevezetését az online árusítás előtt egy nappal, szűk körben tervezte. Nem is jöhetett számításba más helyszin, mint a saját Bel Air-ben található kastélyméretű háza, hiszen a sztár pontosan tudja, hogy ennek a márkának a személyesség a legnagyobb vonzereje.

Olvastad már? A régi szexvideójával még mindig rengeteget keres Kim Kardashian

A bemutatóra a család és a barátok mellett csak néhány igazán befolyásos piaci szereplő kapott meghívót, akik természetesen ki is próbálhatták a Kim beautytermékeit. A körítésről nem tudunk túl sokat, azt viszont édesanyja Kris Jenner kotyogta el, hogy lánya átfestette a lakás falait a rózsaszínnek arra az árnyalatára, ami KKW Beauty produktumok csomagolásán is látható. Állítólag Kim Kardashian egy héttel a kis összejövetel előtt találta ki, hogy ezzel is erősíthetné a márka vizuális megjelenését a meghívottak körében. Apró részlet, de jól mutatja, hogy bizony minden ilyen apró részletre figyel, talán ez is lehet a sikerének titka.

Kris Jenner rájött, hogy nem véletlen lett ilyen a fal színe a lányánál:

Ilyen volt a bemutató helyszíne az átfestetett fallal:

Kim speciális tükörszobát is kialakított rózsákkal teleszórva:

Ez is érdekelhet

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább