Kim Kardashian-t azzal vádolták, hogy kokainozik, de a valóság ennél sokkal botrányosabb

A Kardashian-Jenner klán tagjai egyenként már annyi botrányba keveredtek, hogy minden ujjukra felhúzhatnak egyet. Csak, hogy a legutóbbiakat említsük, Kendall és Kylie Jenner hip-hop legendákat "ünneplő" pólókollekciója, vagy Rob Kardashian instagramos kirohanása Blac Chyna ellen, de Kim Kardashiant sem kell sajnálni. Lehet, hogy az utóbbi időben kissé visszafogta magát a párizsi rablás óta, de azért akkor sem tudja megtagadni önmagát.

Kim Kardashian West kokain
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Láttad? Nem Kim Kardashian hájas feneke a probléma, hanem az, hogy hazudott


Az internet két napja azzal vádolta meg Kimet, hogy drogozik, ugyanis két kokaincsíkra kísértetiesen hasonló dolgot véltek felfedezni egyik Snapchat sztorijának a hátterében.

Ohhhhhh @KimKardashian caught out with cocaine .. durtayyyyy pic.twitter.com/ZCnRcpmLSA— Doireann (@Doirs19) July 11, 2017
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Persze, ez már önmagában elég nevetséges, mert Kim aztán tényleg nem a drogos fejű típus, alkoholt sem fogyaszt gyakorlatilag soha, és bár szeret jókat enni, azonkívül tényleg semmilyen káros szenvedélye nincsen. Meg hát csak rá kell nézni, nem így néz ki egy kokainfüggő ember, meg főleg nem ennyire lassú, rideg és kimért, mint amilyen Kim szokott lenni - ezt még akkor is lehet tudni, ha az ember nem látott bekokszozva még senkit.

Nézd meg! Ahogy Kim Kardashian elkészíti a saját sminkjét a legmegnyugtatóbb dolog a világon

Nyilván ez neki is sok volt, és Twitteren üzente meg, hogy ilyen dolgokkal nem szeret viccelődni, két kisgyerek édesanyja, soha nem tenne ilyet, és amit látnak a rajongók csupán a gyerekek porcukor maradéka az asztalon.

A legjobb, hogy Chrissy Teigen is beszállt a buliba egy tőle megszokott hihetetlenül vicces hozzászólással: "Mégis milyen kokszos az, aki kitesz két csíkot, és... nem tolja be". Ne hagyd abba Chrissy soha!

What kind of coke head lines up the drugs and just...doesn't do them— christine teigen (@chrissyteigen) July 12, 2017
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Oké, még mindig nem sikerült teljesen meggyőznie ezzel a rajongókat, no meg főleg a rosszakarókat, de ekkor jön a történet legnagyobb csavarja: Kim újabb Snapchat sztoriban adta hírül, hogy bocsika, mégsem porcukor volt az asztalon, és továbbra sem kokain, hanem: a márványasztal MINTÁJA!!!

Kim Kardashian Westet nyilván nem az éles eszéért szeretjük, de ez egyszerűen annyira vicces és egyszerre ciki, hogy azóta sem tudjuk abbahagyni a röhögést.

Itt a videó, amiben Kim K bebizonyítja, hogy az egész csak egy hatalmas félreértés:

Húha, Kim, menj és feküdj le egyet!

Ez is érdekelhet

Hátizsákkal és babahordozóval a föld körül - ismerd meg a világjáró családot!

Hátizsákkal és babahordozóval a föld körül - ismerd meg a világjáró családot!

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai