Kinél töltötte Miley Cyrus az éjszakát? Sose találnád ki!

2014.november.3.

Igazán furcsa, hogy miközben szinte minden lépésről tudunk a popsztárnak, a magánéletét a lehető legnagyobb titokban tartja.

Ki lesz az új lovag?
Ki lesz az új lovag?
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Miley Cyrus nem fél szinte pucéron megjelenni egy-egy eseményen. Mindenhol igyekszik kitűnni a tömegből, és a közösségi oldalain házi kedvenceiről is szívesen posztol képeket, de a szerelmi életéről igen nagy a csend. Amióta - szinte pontosan egy évvel ezelőtt -, végleg szakított Liam Hemsworth-szel semmit nem tudni, arról, hogy mi a helyzet a pasikkal. Miley nem nagyon beszél ilyesmiről az interjúiban, legutóbb azzal ütött el egy erre vonatkozó kérdést, hogy ugyan kinek lenne ideje ilyen intenzív karrier mellett romantikus kapcsolatra?

Nos, a legújabb képek tanúsága szerint azért mégiscsak akad ideje némi románcra. Más magyarázattal eddig legalábbis senki nem tudott szolgálni arra nézvést, hogy miként bukkant elő a napokban egy reggelen Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger házából. A feletébb jóképű sztárcsemete ugyan majd két évvel fiatalabb az énekesnőnél, de ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a testépítő-kormányzó fia ne rabolhatta volna el a szívét.

Miley Cyrus távozik Patrick Schwarzeneggertől
Fotó: gotceleb

Igaz, könnyen lehet, hogy csak egy reggelig tartó baráti beszélgetésre, vagy pirospacsirtázásra maradt a modellkedő Patrick-nél Miley, de nem elképzelhetetlen, hogy bennük köszönthetjük a következő évek nagy sztárpárját. Várjuk a fejleményeket!

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói