Miley és Liam között mindennek vége

2013.szeptember.17.

Több havi találgatás és pletykálkodás után Miley Cyrus és Liam Hemsworth hivatalosan és végérvényesen felbontották eljegyzésüket, erősítette meg szóvivőjük. Szakításukra utaló egyik legfeltűnőbb jel az volt, amikor Miley visszavonta az ausztrál színész követését a Twitteren.

Miley és Liam között mindennek vége
Fotó: Rexfeatures

"Liam és Miley most már véglegesen szakított" - meséli egyik ismerősük, "egyikük sem akar már semmit a másiktól" - folytatta a bennfentes. A pár utoljára augusztus 8-án, a színész új filmje, a Paranoia premierjén jelent meg együtt Los Angelesben, de már ott is látható volt a kettőjük közötti feszültség.

Ez már a harmadik alkalom ebben az évben, hogy a pár a szakítás mellett döntött. Négyéves kapcsolatuk közös filmjük, Az utolsó dal forgatása alatt kezdődött, és Liam Hemsworth lánykérésével csúcsosodott ki 2012 májusában, amikor is egy Neil Lane gyémántgyűrűvel ajándékozta meg kedvesét. "Elképesztően boldog vagyok, hogy eljegyeztek és alig várom a közös boldog jövőnket Liammel" - mesélte Miley Cyrus még az eljegyzése után.

Boldogságuknak ez év elején napvilágot látott pletyka vetett véget, miszerint Liam közelebbi kapcsolatba került January Jonesszal egy, az Oscart megelőző partin februárban. Az ezt követő hónapokban Miley jegygyűrűje alkalmanként feltűnően hiányzott az ujjáról, ami csak még jobban táplálta a szakításukról szóló híreket.

Előző héten az Us Weekly azt állította, hogy Hemsworth újra kapcsolatba került Jonesszal és túlfűtött SMS-eket váltottak egymással. A színésznek állítólag szüksége volt valakire, akinek a vállán kisírhatta, hogy Disney hercegnője egy "vad gyerekké" alakult át rövid idő alatt. Az érintettek mindent azonnal tagadták.

Az E! News értesülései szerint a popsztár döntött úgy, hogy véget vet kapcsolatuknak, ugyanis szerinte vőlegénye már nem volt hűséges hozzá. Liam állítólag kiköltözött Miley Los Angeles-i házából is, aki értesüléseink szerint jól kezeli a helyzetet. A színészt azóta két hölgy társaságában is látták. A torontói filmfesztiválon egy ismeretlen barna hölggyel, egy Las Vegas-i klubban pedig Eiza Gonzalez mexikói énekes-színésznővel.

Te sajnálod, hogy most már ténylegesen vége Miley Cyrus és Liam Hemsworth négyéves kapcsolatának?

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Divat Shoppingtipp

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.