Kirobbanó energiabomba és napsugaras boldogság: Elle Fanning

2014.május.28.

Az Elle Fanning-mániánk már lassan beteges, igen, belátjuk. De hát ki ne rajongana ezért a csupa mosoly és pozitív energiákat magából árasztó szőkeségért, aki csak belép egy szobába, és napsütésként ragyogja be azt? Nem véletlen, hogy a Rookie magazin alapítója és generációjának szócsöve, Tavi Gevinson úgy jellemezte a cuki színésznőt, hogy "a legjobb instant boldogságforrás".

Elle Fanning
Fotó: ASOS

Elle Fanning kétéves kora óta játszik, és most, hogy betöltötte a 16-ot, azt gondolnánk, hogy már kissé megunta a nagy felhajtást maga körül, de ez korántsem így van. Számára még minden annyira 'vagány' és 'elképesztő' attól függetlenül, hogy az Angelina Jolie-val való közös munkáról vagy az iskolai egyenruhájáról beszél – mindenről egyforma lelkesedéssel tud mesélni.

Egyrészt tipikus 16 éves lány, aki Tumblr-rajongó és délutánonként a plázában lóg a barátnőivel, másrészről viszont egyáltalán nem az: a Miu Miu aktuális kampánylánya, Sofia Coppola neve a gyorshívó listáján szerepel, és ebben a hónapban minden kislány legnagyobb álmát valósítja meg – Disney hercegnőt játszik.

"Mindig is akartam egy Disney hercegnőt alakítani " – meséli a színésznő boldogan az Asos magazin aktuális számában, majd hozzáteszi, "Aurora pedig a kedvencem". Eddigi legnagyobb feladata kétségtelenül Angelina Jolie, Sam Riley és Juno Temple oldalán játszani a Demóna című, klasszikus Csipkerózsika mesét feldolgozó filmben, és mondanunk sem kell, roppant izgatott emiatt.

A film jövő héttől már nálunk is látható a mozikban, de addig is itt elütheted az időt az elképesztően édes Elle Fanning vidám, nyári fotóival az Asos magazin e havi számából. A piros szájas midi szoknyára például mi azonnal le is csaptunk az online bolt honlapján.

Kattints a videóra is, és kukkant be a fotózás helyszínére, illetve tudj meg még többet Elle Fanningről, például, hogy mit csinál a hajával, amikor nem mossa meg, vagy hogy milyen ruhába öltözteti a lovát:

Ez is érdekelhet

Olyan férfit szeretsz, aki nem érdemli meg, mégsem tudsz neki nemet mondani?

Olyan férfit szeretsz, aki nem érdemli meg, mégsem tudsz neki nemet mondani?

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról