Kirstie Alley lánya szívszorító posztban emlékezett meg édesanyjáról - Ilyen gyönyörű volt a színésznő fiatalon

Az egész világot megrázta Kirstie Alley halálhíre. A színésznő tavaly december 5-én hunyt el vastagbélrák következtében. Alley tegnap töltötte volna be 72. életévét; ez alkalomból lánya egy megható fotóval emlékezett meg róla.

Kirstie Alley vastagbélrákban hunyt el
Kirstie Alley vastagbélrákban hunyt el
Fotó: Araya Doheny/Getty Images

Kirstie Alley-t az egyik legszerethetőbb színésznőnek és embernek tartották, mindenki csak legekben tudott beszélni róla. Alley 71 éves korában vesztette el rák elleni küzdelmét, hatalmas űrt hagyva maga után. Lánya megható posztban emlékezett gyönyörű édesanyjára, aki január 12-én lett volna 72 éves.

Imádta az életet

A színésznőnek két gyermeke született Parker Stevenson színésztől: Lillie Price Stevenson és William True Stevenson. A pár házassága 14 évig tartott. Alley halálhírét gyermekei jelentették be tavaly decemberben: „Bármennyire is ikonikus volt a képernyőn, annál csodálatosabb anya és nagymama volt” - szerepel a People magazin közleményében. A testvérek azt is megosztották, hogy édesanyjuk „életkedve, gyermekei, unokái és sok állata iránti szenvedélye, nem is beszélve az alkotás örökkévaló öröméről páratlan volt, és arra ösztönöz minket, hogy olyan teljességgel éljük az életet, ahogyan ő is tette."

Lánya, a 28 éves Lillie Price Stevenson Instagram oldalán tegnap egy fiatalkori képet tett közzé édesanyjáról, amelyhez ezt írta: „Boldog születésnapot anya! Bárcsak itt lennél.” A bejegyzéshez érkező kommentelők együttérzésüket fejezték ki Stevenson felé. Kirstie Alley-ről halála bekövetkeztekor egykori színésztársa, John Travolta is megemlékezett, hangsúlyozva, hogy mennyire különleges és szeretetteljes kapcsolat volt köztük, és biztos benne, hogy találkoznak még.

Túl későn vették észre

A színésznő a rák egyik legalattomosabb formájával küzdött, ezért betegségének progressziója nagyon gyorsan zajlott. Korai felismerés esetén a gyógyulásra való esély 90%, viszont a kezdeti tünetek nehezen észrevehetők, ezért is nevezik a vastagbélrákot „néma gyilkosnak.” A szűrésekre való gondos odafigyelés életet menthet, így nagyon fontos, hogy rendszeresen időt szánjunk rá.

„Szeretlek, Kristie. Tudom, hogy még látjuk egymást" - John Travolta szívszorító búcsúja Kirstie Alley-től

A '90-es években Ally nyolc Emmy-jelölést is összegyűjtött, ezek közül kettőt váltott díjra. Golden Globe díjra hat alkalommal jelölték, 1991-ben pedig el is nyerte a Cheers-ben nyújtott alakításáért. A legtöbben mégis az 1989-as Nicsak, ki beszél! című filmből ismerik, amelyben John Travolta oldalán csillogtatta meg tehetségét és imádnivaló személyiségét. Hiánya soha nem lesz pótolható.

Elhunyt hírességek, akik hatalmas űrt hagytak maguk után:

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói