Köszöntsd fel barátnődet Carrie Bradshaw módjára!

2014.január.21.

A Hallmark céggel közösen tervezett lapok elkészítése kétségtelenül nem olyan glamúros tevékenység, mint a Halston kreatív igazgatói pozíciójában ülni, vagy a Manolo Blahnik tervezőjével közös cipőkollekciót megálmodni, de 48 éves stílusikon új elfoglaltsága mindenképpen hódol a sztár "írott szavakhoz fűződő szeretetéhez".

SArah Jessica Parker
Fotó: Rexfeatures

Ha valami rá is ragadt Sarah Jessica Parkerre Carrie Bradshaw-nak a csillogásért való rajongásából, akkor január végétől bizonyosan nagyon csajos módon tudjuk majd felköszönteni legjobb barátnőinket, szeretteinket.

Sarah Jessica Parker így nyilatkozott a Hallmarkkal közös munkáról: "Imádom a képeslapokat, ez mindig is így volt. Hiszem, hogy a kézzel írott szónak különleges ereje van, és ezért is voltam izgatott, amikor felkértek erre a feladatra" – mondta kedvenc írónőnk megtestesítője.
A csomagolópapír- és képeslap-kollekció darabjait olyan különleges stílusú minták, csillámok és strassz kövek ékesítik majd, melyeknek látványa biztosan büszkeséggel töltené el Carrie Bradshaw-t.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke