Kylie Jenner Insta-sztár barátnője 19 évesen műttette meg a melleit, de vajon jól tette?

2017.február.8.

Mindig összerezzenünk, ha azt halljuk, hogy valaki 20-as éveiben a kés alá fekszik. Persze, mindenkinek a magánügye, hogy mit tesz a saját testével, de valahogy plasztikai beavatkozáshoz kicsit még mintha korai lenne ebben az életkorban.

Kylie Jenner Insta-sztár barátnője 19 évesen műttette meg a melleit, de vajon jól tette?
Fotó: Northfoto

Mindenki szeretne még jobb alakot, kerekebb popsit, nagyobb melleket, dúsabb ajkat, de egy boldog élethez nem biztos a műtét a legbiztosabb út. Minél többet korrigálsz, annál több korrigálnivalót találsz magadon. Szóval, előbb talán valahogy meg kellene barátkozni azzal a testtel, amit kaptunk, vagy természetes eszközökkel dolgozni azon, hogy elégedettebben nézhessünk a tükörbe, a műtét pedig valahol sokkal később jöjjön ebbe a sorba. Igaz, az Agymenők sztárja, Kaley Couco éppen nem régen fejtette ki, hogy 31 éves korára már túl van néhány beavatkozáson, de mindezt magáért tette és jobban is érzi magát. Most a 19 éves Instagram-sztár vallotta be, hogy máris a kés alá feküdt. Stassie Baby, akit a közösségi média aktív látogatói onnan ismerhetnek, hogy Kylie Jenner egyik legközelebbi barátnője, és mint ilyen állandóan a szupersztár celeb társaságában bukkan fel.

Kylie Jenner és Stassie az Instagramon rengetegszer mutatták meg a barátságukat:

Anastasia Karanikolaou, merthogy ez a Stassie eredeti neve, nem kicsi, 2,2 milliós követőtábora lépésről lépésre követhette a plasztikai beavatkozásának alakulását, egészen onnan, hogy a lány először látogatott el a sebészhez. A lány azonban nem vagánykodni akart a mellműtéttel, hanem, mint mondta, fel akarta hívni egy sor hozzá hasonló helyzetben lévő lánynak a figyelmét arra, hogy a plasztikai beavatkozás fiatal korban nem szégyen, ha annak tényleg van oka.

A közösségimédia-sztár azért műttette meg a kebleit, mert egy teljes méretnyi különbség volt a két melle között. Stassie tinédzserkorában nem hordott melltartót és már most úgy látja, hogy hibát követett el, mert ugyan még 20 éves sincs, de mára sokkal láthatóbb a különbség. A lány szerint túl azon, hogy számára zavaró, még kényelmetlenséget is okoz, mert a nem egyenletes terheléstől hátfájásokkal is küzd. Hosszas töprengés után végül konzultált egy plasztikai sebésszel, akik azt javasolta, hogy egy implantátumok nélküli felvarrással egyenlítsék ki a különbséget.

Ha erre figyelsz, tényleg láthatod a bikinis fotókon is:

Nem is olyan rég hallottuk egy másik sztártól, hogy már nagyon fiatalon kés alá feküdt. A sorozatsztár Ariel Winter az átlagosnál jóval nagyobb mellei komoly fájdalmat okoztak, ezért kellett a műtét mellett dönteni. Nem akarjuk elvitatni, hogy Stassie esetében is a fájdalom adta a végső lökést, de ugyanakkor kicsit furcsa, hogy az Instagram-sztár azért azt is megemlítette, hogy a fotózásoknál komoly gondot okozott az aszimmetria. Nagyon reméljük, hogy nem ez volt a fő motivációja, mert akkor bármennyire is jó ötletnek tűnt, hogy előállt a sztorijával, mégsem lehet teljes szívvel örülni neki. A tökéletes szimmetria a természetben ugyanis nem létezik, valószínűleg az a ritkább, ha valakinek ugyanolyan méretű és alakú mindkét melle. Szóval, amíg ez nem okoz fizikai tünetet, addig el kell tudni fogadni, hogy ez van.

Stassie a plasztikai sebésznél:

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján