17 évesen műttette meg a melleit a Modern család sztárja

2015.augusztus.14.

Sajnos, egyre inkább kezd elterjedni, hogy viszonylag fiatal lányok is már a kés alá fekszenek.

Ariel Winter
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A plasztikai műtétek, esztétikai beavatkozások szükségességéről sokat lehet vitatkozni. Nehéz felfeogni, hogy a fiatal és egyébként nagyon szép Kylie Jennernek, vagy a szupertehetséges és szintén meglehetősen csinos Iggy Azaela-nak mi szüksége volt efféle beavatkozásokra. Ugyanakkor, természetesen igaz az is, hogy létezik olyan eset, amikor megértjük, hogy valaki inkább a műtét mellett dönt, különösen, ha az egészsége szempontjából is ez a helyes döntés.

Ugyan Ariel Winter, a Modern család fiatal színésznője mégcsak 17 éves, de az ő esetében cseppet sem felháborító, hogy ilyen fiatalon kés alá feküdt. A sztárt igencsak dús keblekkel áldotta meg a sors, bár ő ezt kevéssé érzékelte áldásnak. A Glamournak nyilatkozott arról, hogy az európai méretezés szerinti H-s kosárméretről E-sre csökkentették a kebleinek a méretét még júniusban. "Egy ideje rettenetesen fájt a nyakam, és kezdődő gerincproblémáim is voltak. Az orvosommal évek óta beszélgettünk erről, és végül ő javasolta a műtétet, és azt mondta, hogy a hátam meg fogja köszönni ezt a döntést" - mesélte Ariel Winter.

Miközben a nők döntő többsége inkább nagyobb melleket szeretne, nem gondolnak bele, hogy számos problémát is okozhatnak a dús keblek. A színésznő elmesélte azt is, hogy a Modern családban a karakteréhez nem igazán illene, ha túl nagy cicikkel szerepelne, ezért a legváltozatosabb módokon igyekeztek megoldani a problémát, ami néha nem is volt olyan egyszerű számára.

Ariel Winter történetét rengetegen megosztották, és sokan kezdtek el beszélni a problémáról, és kiderült, hogy sajnos bár hasonló problémákkal sokan küzdenek, de még nem is hallottak a mellkisebbítés lehetőségéről, vagy arról, hogy ez megoldást jelenthetne számukra is.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról