Felháborító és undorító, ahogy Lady Gagát megalázzák a kommentelők a hasa miatt

2017.február.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az idei Super Bowl biztosan minden idők egyik legemlékezetesebb sporteseménye lesz. A New England Patriots minden képzeletet felülmúló fordítása még azokat is lázba hozta, akik egy kukkot sem értenek az amerikai foci bonyolult szabályaiból.

Lady Gaga Versace bodyban a Super Bowl félidei koncertjén
Fotó: Getty Images

Persze, a félidei show bőven szolgáltatott beszédtémát, Lady Gaga lélegzetelállítóan látványos fellépése több szempontból is emlékezetes marad. Az Anyaszörny rafináltan kerülte ki a cenzúrát, de sikerült mégis kiállni a véleménye mellett és beintenie az újdonsült elnöknek. Az énekesnő abszolút győztesnek érezhette magát, de nem sokáig, ugyanis Twitteren, Facebookon és minden más közösségi csatornán elképesztő kommentáradat indult meg és bizony nem éppen ünnepelték.

Miközben a világ egyik fele Lady Gagát tapsolta, a másik oldal is lendületbe jött. Arcpirító és felháborító kommentek tucatjai születtek az énekesnő alakjáról. A fellépést egy látványos, metálosan csillogó Versace body-ban kezdő sztár a show felénél egy focis védőszerelést imitáló, hasfelsőre váltott. A műsora további részében mindenki láthatta Lady Gaga pocakját, mert hogy tényleg látszott, hogy az énekesnő bár igazán szuper formában van, de azért egy picit párnás a hasa. Nos, ezt tették szóvá néhányan és valójában egy gusztustalan kommenthadjárat indult ellene. Az, hogy ilyen hassal ne vegyen fel ilyen felsőt, vagy hogy ideje lenne a politizálás helyett az edzőterembe menni - na, kb. ezek voltak a legszolídabb megjegyzések.

Lady Gaga hasvillantós fellépőruhája a Super Bowl-on:

Lady Gaga Super Bowl fellépésén hasvillantós felsőben
Fotó: Getty Images

A durván sértő és megalázó beszólások között rengeteg gyomorforgató megjegyzés is akadt.

Lady Gaga abból él, hogy mások nézik, hallgatják, nyilván ennek megfelelően tisztában kell lennie azzal, hogy kapni fog hideget és meleget is. Minél sikeresebb előadó, annál hangosabbak lesznek azok, akik nem szeretik, nem bírják elviselni. Ez sajnos így működik, amióta a szórakoztatóipar kialakult, de azért álljunk meg egy pillanatra! Miért van baja bárkinek is Lady Gaga hasával? Lady Gaga egy popsztár, énekesnő, a hangja talán sokkal lényegesebb kérdés, márpedig ellenben sok-sok társával, ő legalább nem tátogta végig az egész show-t. Az, hogy a fellépőruhájában látszott, hogy nem tökéletes, szálkás az alakja, de bevállalta, hogy mindezt élő egyenes adásban emberek milliói lássák, inkább tiszteletre méltó, mintsem szégyenletes. Ha őt nem zavarja, akkor másnak mi köze van hozzá? Ráadásul, valószínűleg sokkal őszintébb az üzenete: ilyenek vagyunk, van akinek párnás a hasa, van akinek csámpák a fogai, van akinek nagyon pici a cicije, van akinek elállnak a fülei. Egészen különbözőek vagyunk, de ettől még bárki lehet értékes és szép, és példamutató.

Lady Gaga hasa elég ok a minősíthetetlen sértegetéshez?

Lady Gaga a Super Bowl félidei show-jában
Fotó: Getty Images

A tökéletesre műtött, személyi edző futópadján ugyanolyanra esztergált sztárok helyett inkább olyanokat látunk szívesen, akik a tökéletlenségeiket (már ha egy ilyen picike has annak számít) is fel merik vállalni. Azok pedig, akik szerint a nőknek az a dolga, hogy jól nézzenek ki, és ezért inkább naphosszat kondizzanak, amíg a férfiak politizálnak és majd megvitatják az élet fontos dolgait, nos, azok pedig húzzanak el a melegebb éghajlatra!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője