Lakatos Levente bevállalta: hazai tervező extrém ruháiban pózolt

2020.június.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tőle szokatlan, már-már extrém dizájner ruhadarabokban állt fényképezőgép elé Lakatos Levente. A népszerű magyar író két képet már posztolt az anyagból az Instagram oldalára, mi megkaparintottuk a sorozat többi darabját. Levente mesél a fotózás körülményeiről.

Lakatos Levente
Fotó: Vaszil Ádám

Hogy jött a fotózás ötlete?
Richard Alexandert régóta ismerem, amikor megláttam a legutóbbi kollekcióját, azonnal tudtam, hogy szeretnék a ruháiban fotózni. Az aranyflitteres zakóba például szerelmes vagyok, azt egyébként egy nagyobb gálára is simán bevállalnám.

Viszont, amikor a stúdióban előkerült a bőroverál, elbizonytalanodtam. Végül a fotóssal, Vaszil Ádámmal rábeszéltek, ütős képek készülnek majd benne, amivel nem tudok azonosulni, úgysem kerül ki. Utólag nem bánom, hogy felvettem. Bár nekem hétköznapra kicsit sok lenne, tudom, hogy a kollekció egyik legnépszerűbb darabjáról van szó, többen rendeltek is belőle.

A saját ruhatáradban vannak hasonló, extrémebb darabok?
Az én ízlésem alapvetően visszafogott, nem szeretek túlöltözni, azt viszont igénylem, hogy a ruházatomban legyen valamennyicske különlegesség. Gondolok itt például az anyag textúrájára, esetleg a színére. A fotókon például a kedvenc fekete farmeremet viselem, nem látszik túl jól, de egy csillogósabb anyagból készült – nem feltűnő, viszont eltér az átlagostól, a hasonló megoldásokat szeretem. Előnyben részesítem egyébként a fekete ruhadarabokat, bár igaz, amióta világos szőrű kutyám van, egyre több színes holmit vásárolok magamnak.

Várhatóak tőled a jövőben is bevállalósabb képek?
Az Instagram oldalamra eddig is igyekeztem változatos és lehetőség szerint egyedi tartalmakat gyártani. Arról nem is beszélve, hogy szeretem felkavarni az állóvizet. Jó látni, hogy a sorozat első, Instagramra feltöltött darabjával olyan követőimet is hozzászólásra bírtunk, akik nagyon régen háttérbe húzódtak.

Persze kaptam hideget-meleget, de tudom, minden, ami eltér a szokásostól felemás fogadtatásra számíthat. Szóval egyáltalán nem kizárt, hogy a jövőben is készülnek extrémebb ruhadarabokban rólam fotók, de egy biztos: csak önazonos képeket publikálok.


Galéria

Bezárás
2021.01.17.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője