Na ne! Leonardo DiCaprio kézen fogva sündörgött egy másik exével

2017.szeptember.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hollywood legnagyobb nőfalója most már szinte biztosan Leonardo DiCaprio. A szőke modellek első számú szakértőjének olyan változatos a szerelmi élete, hogy lehetetlen követni, hogy éppen mikor kivel.

Leonardo Dicaprio
Leonardo Dicaprio
Fotó: Northfoto

Egy biztos, hogy modell lesz, akit éppen bolondít. Másképp nehéz lenne definiálni Leo tevékenységét, mert az elmúlt két és fél évtized során udvarlás helyett inkább bolondítja a barátnőit. Ugyanakkor a színész egyben a legnagyobb újrakezdő is. Bar Rafaelivel hosszú évekig játszották a se veled, se nélküled játékot, de ahogy az izraeli szépség célozgatásaiból kiderült, a szakítás-járás-kettő közötti bizonytalankodás fura rendszerében mindig a sztáré volt a döntő szó.

Hajlanánk rá, hogy azt mondjuk, ránézésre az izreali modellel volt az utolsó valamire való kapcsolata, mert a többi, egymásra nagyon is hasonlító modellbarátnőjével inkább rövidebb időt töltött együtt.

A radikronológiából kilóg Nina Agdal, akivel kétszer is nekifutottak a dolognak, de idén végül szakított a színész a dán szépséggel. Azóta hírbe hozták újabb nagyon hasonló lányokkal. Sőt, az elmúlt hetekben komolyan tartotta magát a pletyka, hogy ezúttal egy roppant fiatal modell a barátnője. A változatosság kedvéért barna hajú, német Lorena Rae azonban még csak azt sem mondhatja el magáról, hogy néhány hónapig az Oscar-díjas kapcsolatlézengő barátnője lehetett, utóbb úgy tűnik ugyanis, hogy csak a német nyelvismereteit elevenítette fel a 23 éves lány segítségével, hogy egy magabiztos auf wiedersehennel azonnal korábbi, szintén német modellcsajával enyelegjen kézen fogva a New York-i divathét idején.

Leonardo DiCapriót ugyanis most annak a Toni Garrnnak a társaságában kapták lencsevégre, akivel 2013-ben kezdett járni, de egy évvel később szakítottak is. Nem sokkal azután, hogy a szépséges Toni egy magazinnak elkotyogta, hogy úgy érzi, eljött az ideje a gyerekvállalásnak, már ha a meg nem nevezett (de az egész világ által ismert) párja is úgy gondolja. Hát, a meg nem nevezett Leonardo DiCaprio nem úgy gondolta. De lehet, hogy majd most!

Láttad már? Toni Garrn imád topless napozni

Á, ne essünk túlzásokba, amikor a színész újra összejött Nina Agdallal, akkor a bennfentesek esküdöztek, hogy most komolyra fordul minden. Aztán mi lett a vége. Toni Garrn persze biztosan tudja mire számíthat Leótól, de sajnos mi is sejtjük.

Toni egyenesen a Harper´s Bazaar partijáról szaladt Leonardo DiCaprio karjaiba:

Toni Garrn
Fotó: Rexfeatures
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A 10 leghatékonyabb szemránckrém 30 év felett, amit érdemes kipróbálnod

A 10 leghatékonyabb szemránckrém 30 év felett, amit érdemes kipróbálnod

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője