Mariah Carey kitálalt: évek óta mentális betegséggel küzd!

2018.április.12.

Mariah Carey nehéz vallomással állt elő a napokban: az énekesnő elárulta, hogy hosszú évek óta bipoláris zavarral küzd, azonban csak most tudta igazán elfogadni az állapotát.

Mariah Carey
Fotó: Getty Images

A híresség sokáig azt hitte, hogy szimplán alvászavar gyötri, azonban nem a klasszikus álmatlanságot tapasztalta. Folyamatos nyugtalanságot érzett, minden irritálta, és rá kellett jönnie, hogy ezek bizony a depresszió tünetei. 2011-ben bipoláris zavart diagnosztizáltak nála, azonban ezt sokáig nem volt hajlandó elfogadni, míg végül olyannyira leromlott az állapota, hogy csak a gyógyszeres kezelés segíthetett.

"Mostanáig tagadásban éltem, elszigetelődve, és attól féltem, hogy valaki majd elárul. Túl nehéz terhet cipeltem, és egyszerűen nem bírtam tovább. Kezelést kaptam, pozitív emberekkel vettem körül magam, és újra azt csináltam, amit szeretek: dalokat írtam és zenéltem"- fejtette ki a híresség

Nézd meg ezt is! Mariah Carey ikrei még csak 6 évesek, de már most coolabbak, mint mi valaha leszünk

Mariah elárulta, hogy jelenleg sokkal jobban érzi magát, és rengeteget segít neki a jelenlegi kezelése. Úgy érzi, most már képes megtalálni az egyensúlyt az életében, és soha többet nem meríti le magát annyira, hogy újra ehhez hasonlót kelljen átélnie.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!