Meghan Markle lazán öltögette a nyelvét a karácsonyi szentmisén!

2017.december.26.

Idén Kate Middleton és Vilmos herceg mellett már Meghan Markle és Harry is részt vettek a karácsonyi szentmisén Sandringhamben.
Kate kerekedő pocakja mellett mindenki az újdonsült jegyesekre figyelt. Meghan tökéletes kalapban és összeállításban érkezett a családi eseményre és hihetetlenül boldognak tűnt Harry oldalán.

Meghan Markle lazán öltögette a nyelvét a karácsonyi szentmisén!
Fotó: Rexfeatures

Olyannyira, hogy talán még olyat is tett, amit nem illett volna. Rengeteg fotós várta a királyi családot, hogy a lehető legtöbb képet készíthessék el, így nem is csoda, hogy minden apró mozzanatot megörökítettek. Meghan pedig valamiért úgy érezte, hogy jó ötlet, ha a kimért ceremónia hangulatát próbálja oldani kicsit és bohóckodik a fotósokkal. Ez mind szép és jó, aranyos is lett volna, hiszen az egész apró kuncogással és nevetgéléssel kezdődött, viszont végül Markle annyira felszabadult, hogy a nyelvét is öltögetni kezdte.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BdJ6Kb4DV8y/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> I hope everyone had a lovely Christmas #127876;#10084;#65039; . . . . . #princeharry #meghanmarkle #harryandmeghan #royalwedding #royalannouncement #royalengagement #royalfamily #katemiddleton #princewilliam #princegeorge #princecharles #thequeen #love #katherinemiddleton #duchessofcambridge #dukeofcambridge #dukeandduchessofcambridge Prince harry+ Meghan Markle (@harry.meghan) által megosztott bejegyzés, Dec 25., 2017, időpont: 10:08 (PST időzóna szerint)

Ezt olvastad már? Ezt a ruhát vette fel Meghan Markle, és azonnal elkapkodták a boltokból

Nem tudjuk, hogy ez illetlennek számít-e a királyi családban, vagy mit szól hozzá a királynő, de az biztos, hogy Kate Middleton sose próbálkozott hasonlóval!

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján