Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

2022.május.10.

A GLAMOUR olvasói a júniusi lapszámmal egy igazán különleges magazin vehetnek kézbe, hiszen a nyári lapszámhoz idén is jár olvasnivaló, és most először egy magyar szerző, és nem is akármilyen magyar szerző, hanem Lakatos Levente új sorozatának első részét olvashatod a magazinban.

 Lady Szomjas a GLAMOUR 2022. júniusi címlapján
Lady Szomjas a GLAMOUR 2022. júniusi címlapján

A címlapsztárunk a népszerű tiktokerből immár a tévés műsorok házigazdájaként is felbukkanó influenszer Szomjas Jennifer, vagyis Lady Szomjas lett. A vele készült interjúnkból megtudhatod, hogy miként hatott rá az ismertség, és hogy milyen új dobással rukkol elő. A szintén népszerű influenszer és tévés Sidney van den Bosch egy nagyon felkavaró interjúban mesél az utóbbi időszak megpróbáltatásairól. A magazinban szó lesz még a szexuális egészségről, az új szépségideálokról, az új albummal jelentkező Harry Styles-ról és persze az idei nyár legjobb fürdőruhatrendjeiről is, első könyvéről mesél nekünk Péterfy Bori, aki egy vagány divatanyagban is pózol nekünk.

Lady Szomjas a júniusi GLAMOUR címlapján, amelyben Lakatos Levente új sorozatának első része is olvasható

A GLAMOUR júniusi lapszám Lakatos Levente új sorozatának első részével már az újságosnál, íme a főszerkesztő, Maróy Krisztina levele a lapszám elé:

A szabadság különböző aspektusai

Különbözőek vagyunk, van, aki nagyon sokra értékeli a szabadságot, az önálló döntések lehetőségét az életében, van aki kevésbé. Amikor szerkesztettük ezt a lapszámot, abban reménykedtünk, hogy végre újra több lehetőséged lesz kiszabadulni, megélni az évek óta korlátozott személyes szabadságod. Reméljük, hogy valahol egy szép helyen, a természetben, a strandon, egy utazás közben lapozod a magazint, és merülsz bele a regény olvasásába! Az elmúlt években sok-sok aspektusból felmerült, hogy milyen szabadságmutatók vannak az életünkben, élesben kipróbáltuk, hogy mennyire tudunk élni vele, illetve nélküle. Egyfajta szabadság az, ha viszonylag rugalmasan oszthatod be az idődet, ha az lehetsz, aki akarsz, ha otthon a pároddal egyenlő munkamegosztásban éltek, tehát nem marad rád az összes fizetetlen és láthatatlan munka, ha szabadon megélheted a szexualitásod, ha szabadon felfedezheted a világot, ha szabadon lélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben is. Persze a túl sok szabadság, mint a magashegyi levegő, megrészegítheti az embert, és túlságosan kitolhatja a kereteket, amik viszont szükégesek ahhoz, hogy átlátható, átélhető legyen az élet. Digitális nomádként például eszméletlenül szabadnak érezheted magad, hogy ott és akkor dolgozol, ahol és amikor akarsz, de idővel el is magányosodhatsz ebben a nagy szabadságban. Azt kívánjuk, hogy legyen annyira szabad a nyarad, az életed, amennyire szeretnéd, és hogy ne félts váltani, ha már fullasztó az, amiben vagy! Az élethez dinamikusan, rugalmasan kell hozzáállni, mert változunk és a környezetünk is változik. Glamúros nyarat!

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói