Megőrült az Instagram Kim Kardashian rejtélyes posztjától, amiben elárulta az újszülött nevét

2018.január.18.

A fél világot izgalomban tartja, hogy megszületett Kanye West és Kim Kardashian harmadik gyereke is. A béranyától született legkisebb sztárcsemete nevét természetesen, ahogy eddig is egy kicsit még titkolja a pár, hogy aztán annál nagyobb megdöbbenést okozzanak vele.

Kim Kardashian
Fotó: Getty Images

Ma már nehéz elképzelni, de az azóta szinte visszafogottnak tűnő North West névtől szinte mindenki kikészült annak idején, az hogy fiukat pedig egyenesen Saintnek nevezték el egyesekből elég nagy felháborodást váltott ki. Ezek után arra számíthattunk, hogy a most született kislányuk nevét is értetlenség fogadja majd.

Olvastad már? Kim Kardashian már az új év elején megkezdte a meztelenkedést

Nos, Kim Kardashian rejtélyes fotót posztolt az Instagramra nem sokkal lányuk születése után, és bizony az a legvalószínűbb, hogy egy kis rejtvény adott fel a követőinek a babájuk nevével kapcsolatban. De mi is ez a poszt, ami valósággal felrobbantotta a közösségi oldalt? Hát ez:

Micsoda? Elképzelhető, hogy ezért posztolta mindezt Kim, mert a lányát Louis Vuitton Westnek fogják hívni? Vagy csak Vuitton Westnek? Akárhogy is van, az egyik legluxibb név lesz ez a sztárvilágban, ha már így harangozzák be. Egyébként nagyon valószínű, hogyha ez babanév-rejtvény Kim Kardashian részéről, akkor a lány neve inkább feltehetően Elvie lesz, vagy valami hasonló. Messze ez tűnik a legvállalhatóbb változnak, bár cseppet sem biztos, hogy Kanye és Kim a legvállalhatóbb változatra szavaznak, ha névadásról van szó.

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói