Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds kisbabája!

2015.január.6.

Most már egy újabb celeb babával gazdagodott és szépült Hollywood! Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds gyereke.

blake lively
Fotó: Rexfeatures

A 27 éves gyönyörű Gossip Girl sztár újév előtt adott életet első gyerekének sármos férjével közös New York-i lakásuk közelében. Blake Lively októberben a Preserve oldalán adta mindenki tudtára egy csodaszép, hangulatos fotó által, hogy babát vár. A hírt követően a szőke sztár nagyon gyorsan bebizonyította, hogy ő a legstílusosabb kismama a héthatáron. A vörös szőnyegen gyönyörű ruhákba öltöztette kerek pocakját, és az utcán is minden alkalommal végtelenül sikkes volt. Kifejezetten sajnálni fogjuk, hogy többet nem láthatjuk Blake Lively kifogástalan kismama stílusát.

A kis jövevény születése Blake Lively és Ryan Reynolds életében egy nagyon izgalmas korszak kezdetét jelzi, a pár már korábban is több ízben nyilatkozott arról, hogy gyerekeket és nagy családod szeretnének.

Sőt, a pár annyira boldog, hogy máris a második gyerek tervezéséről beszélnek. Az egyik bennfentes korábban elárulta az E! News-nak, hogy "nagyon izgatottan várják a baba érkezését, és felettébb örülnek, hogy Blake-nek kifejezetten könnyű terhessége volt". Sőt azt is hozzátette az illető, hogy mivel minden ilyen simán ment, "Blake már alig várja, hogy megszülje a kicsit, és utána amint lehet, ismét teherbe szeretne esni".

Mi igazán nagyon örülnénk ennek! És gratulációinkat küldjük a boldog kiscsaládnak!

Ez is érdekelhet

Ezért ne hagyj ki egyetlen elalvás előtti fogmosást sem

Ezért ne hagyj ki egyetlen elalvás előtti fogmosást sem

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói