Legamerikaibb lány: Blake Lively

2014.július.21.

Az igazi amerikai lány, a déli felmenőkkel rendelkező, kaliforniai Blake Lively azóta a kedvenc szőkéink közé tartozik, amióta megformálta az igencsak bonyolult életű Serena van der Woodsent A pletykafészekben.

blake lively
Fotó: MarioTestino/Vogue

A 26 éves csodalány ezután egy időre visszavonult a filmezéstől, ez részben a Gossip Girl okozta fáradalmaknak volt köszönhető, valamint a rengeteg más elfoglaltságnak, másrészt pedig amiatt döntött a pihenés mellett, hogy új projektjének ugorhasson neki.

A fiatal színésznő egy Gwyneth Paltrow-féle sokrétű weboldal létrehozásán dolgozott mindezidáig, melynek küldetése az amerikai kultúra és kézművesség megőrzése. A digitális magazin, webshop és videóblog felkutatja és ünnepli Amerika szerte azokat az embereket, akik a mai napig kézzel készítenek tálakat, asztalokat, párnákat, ruhákat és ételeket. Épp úgy, ahogy a hölgy, aki létrehozta, a Preserve egy alapvetően kíváncsi, szabadszellemű vállalkozás.

A gyönyörű Blake Lively mindennek mentén az augusztusi Vogue címlaplánya, és a hozzá készült fotók nem is egészíthetnék ki jobban a Preserve üzenetét. A bájos szőkeséget Mario Testino fotózta a Wyoming állambeli mesébe illő Sziklás-hegység lábánál. A színésznő ehhez mérten az őszi szezon legkülönlegesebb darabjaiban pózolt a lenyűgöző térségben.

Kattints a galériára és nézd meg Blake Lively elképesztő fotóit a Vogue legfrissebb számából:

Legamerikaibb lány: Blake Lively A csodaszép sorozatsztár a Vogue augusztusi számában számol be új projektjéről.

Ez is érdekelhet

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói