Micsoda? Angelina Jolie és Brad Pitt újra összejöttek?

2019.április.12.

Angelina Jolie és Brad Pitt 8 évig voltak együtt. Tökéltes álompárnak számítottak, szinte hihetetlennek is tűnt, hogy valaha külön váljanak az útjaik.

Micsoda? Angelina Jolie és Brad Pitt újra összejöttek?
Fotó: Getty Images

Kapcsolatuk azonban váratlan fordulatot vett és két és fél évvel ezelőtt bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Angelina Jolie nem vonult nyugdíjba, egy misztikus thrillerben kapott szerepet

Angelina Jolie nem vonult nyugdíjba, egy misztikus thrillerben kapott szerepet

A válásuk azonban egyáltalán nem mondható békésnek, már több mint egy éve húzódik és úgy tűnik nem sikerül megegyezniük. Angelina Jolie több alkalommal is rossz színben tüntette fel a színészt, azt állította, hogy alkohol és drogproblémákkal küzd, sőt még azzal is megvádolta, hogy kezet emelt a gyerekekre. Brad soha nem reagált egyik vádra sem és gyerekeivel is jó kapcsolatot ápol, ezért a legtöbben úgy gondolják, hogy ezek alaptalan vádak voltak.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BvKTeOQguEQ/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon #8220;When you work as a humanitarian, you are conscious that politics have to be considered. Because if you really want to make an extreme change, then you have a responsibility.#8221; - Angelina Jolie Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2019, időpont: 12:14 (PDT időzóna szerint)

Most viszont hatalmas fordulatot vett az ügyük, hiszen egy közeli forrás megerősítette, hogy Angelina Jolie kijelentette, vissza akarja kapni a férjét és esze ágában sincs elválni. Elmondások alapján a színésznő azt szeretné, ha újra egy család lennének, ezért nehezítette különböző dolgokkal a folyamatot.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BsMQvuRnzHm/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon #angelinajolie #bradpitt #angibrad #joliebrad #jolie #brad #jolieangelina #angelinajoliebradpitt #angelinabrad #joliepitt #love #follow #hot #followforfollow #like #likeforlike #maddox #paxthien #zahara #shiloh #Vivienne #Marcheline #KnoxLeon Angelina Jolie (@fanpageangelinajolie) által megosztott bejegyzés, Jan 3., 2019, időpont: 3:54 (PST időzóna szerint)

Arról nincs információnk, hogy mit reagált erre Brad. Lehet, hogy a válás intézése alatt meggondolták magukat és újra összejöttek? Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Ez is érdekelhet

Tökéletes időkapszula – A hét könyve: Menekülés New Yorkból

Tökéletes időkapszula – A hét könyve: Menekülés New Yorkból

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most