Miles Teller a legromantikusabb és a legparább módon kérte meg barátnője kezét egyszerre

Mit szólnál, ha életed szerelme elvinne egy félre eső helyre és azt mondaná neked, hogy ez volt az utolsó nap az életedben, amikor a barátnőjeként ébredtél, mit szólnál? Megijednél? Nem csodálkozunk, de várd ki a végét.

Miles Teller eljegyzés
Fotó: rex/puzzlepix

Miles Teller, ahogy a filmjeiben, úgy a magánéletében is a nagy gesztusok híve, így nem csoda, hogy amikor idén augusztusban elvitte a barátnőjét, Keleigh Sperryt egy afrikai szafari túrára, akkor minden apró részletre figyelt. A beavatott, Az élet habzsolva jó, a Haverok fegyverben és a Whiplash filmek sztárja nem egy tipikus 30 éves srác, vérbeli rosszfiú, akinek ugyanakkor hatalmas szíve van, és a 25 éves modell Sperry mellett meg is találta azt a nyugalmat és boldogságot, amire mindig vágyott. Így nem csoda, hogy megkérte barátnője kezét 4 év után, de nem akárhogy!

Miles Teller Keleigh Sperry
Fotó: People

A People magazinnak mesélték el először, hogyan történt a lánykérés: elefántokkal a háttérben, Teller egy félreeső fához vezette kedvesét, amihez egy rózsa és egy üzenet volt kötve, amin ez állt: "2013. május 11. - 2017. augusztus 20." Ezután Miles letérdelt szerelme előtt és könnyekkel a szemében a következőke mondta: "Ezen a napon kértelek meg, hogy legyél a barátnőm, és ma volt az utolsó nap, amikor a barátnőmként ébredtél". Sperry azonnal igent mondott, és az egész "tökéletes" volt, mesélte a People magazinnak.

Lapozz, a fotók között megtalálod a gyűrűt és azt a bizonyos üzenetet is a rózsával:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> These two got engaged while on an African Safari over the weekend!! Can't believe the last Sperry girl is engaged! Love both of you guys to pieces and so incredibly happy for this new chapter in your love story! Now come home so we can celebrate #128536; @keleigh_sperry Christie Sperry York (@christieyork) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 21., 17:59 PDT

Nos, most már érted, miért gondoljuk azt Miles Teller lánykéréséről, hogy egyszerre irtó romantikus, ugyanakkor borzasztóan ijesztő! De a mindig is igencsak beképzelt és arrogáns színész abszolút önazonos módon vitte az egészet véghez, és ha a barátnőjének tetszett, akkor semmi más nem számít.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> How sweet it is to be loved by you #10084;#65039; Keleigh Sperry (@keleigh_sperry) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 3., 17:30 PDT

Ami pedig az esküvőt illeti, Sperry egy visszafogott, intim szertartást szeretne, de mivel 6 testvér közül ő a legkisebb, szinte lehetetlen, hogy ez meg is valósuljon, árulta el a menyasszony.

Gratulálunk!

Ez is érdekelhet

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata az asztrológia tükrében

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata az asztrológia tükrében

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?