Miley Cyrus egy megszállott rajongó áldozata lett

2018.február.14.

Úgy tűnik, valami van a levegőben, ugyanis Lana Del Rey és Chloe Moretz után most Miley Cyrus életét is egy őrült rajongó felbukkanása nehezíti. A milwaukeei származású férfi először csak bizarr Facebook posztokat hagyott, majd átutazta az országot, hogy végre élőben is találkozhasson a popsztárral, és "végre kiteljesedhessen románcuk".

Miley Cyrus
Fotó: Getty Images

A férfi hátborzongató posztjaiban többek között megköszönte Miley-nak, hogy "megszabadult Liamtől", illetve azt sejtette, hogy hamarosan olyan szörnyű dolgot tesz majd, amit garantáltan viszonláthatunk a hírekben. A zaklató azt is elárulta, hogy megvan neki Miley címe, és azt is tudja, hogyan juthat be legkönnyebben a házába. A posztokra a férfi egyik ismerőse figyelt fel, aki rögtön értesítette a rendőrséget. A fogdmegek érkezésére már Los Angeles-ben járt a zaklató, azonban szerencsére időben elkapták. Jelenleg pszichológiai vizsgálat alatt áll és minimum 72 órán keresztül őrizetben tartják.

Láttad már? Miley Cyrus blézere minden fizikai szabályt megszeg, vajon hogy áll így rajta?

Arról egyelőre nincs információnk, hogy Miley hogy reagált a történtekre - vagy egyáltalán mikor szerzett tudomást róla - , de bízunk benne, hogy mostantól még nagyobb védelem veszi őt körül.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói