Miley Cyrus obszcén jógapózban hergel

2016.október.24.

Célegyenesre fordult az amerikai elnökválasztási kampány, a legnagyobb sztárok is turbófokozatra kapcsoltak, a múlt hét végén Katy Perry és Miley Cyrus volt a két legaktívabb a hírességek közül, természetesen mindketten Hillary Clinton megválasztása érdekében kampányolnak.

miley cyrus, instagram, jóga, hajlékonyság, szavazás, kampány, hillary clinton
Fotó: Northfoto

Nem elég, hogy váratlanul felbukkannak midenféle helyeken, hogy az utca emberét rávegyék a szavazásra, hanem természetesen a közösségi oldalaikat is csatarendbe állították. Miley Cyrus egy ideje döbbenetes hajlékonyságával vagánykodik az Instagramon, no persze a jóga iránti lelkesedésével.

Most egybegyúrt mindent a nagy cél érdekében, kifacsarodott, és előadott egy sajátos "Nyald ki a se**em!" pózt, ami természetesen egy újabb Hillary Clintont támogató bejegyzés valójában, már csak pár hét van a választásig, de fogjuk még meresztgetni a szemünket, ha ez így folytatódik!

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Good morning!!!! Kiss my ashtanga ass if you aren't voting for @hillaryclinton #imwithher #mydreamistodoyogawithHC Miley Cyrus (@mileycyrus) által közzétett fénykép, 2016. Okt 23., 09:25 PDT

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói