Minden, amit tudnod kell a 2021. őszi GLAMOUR-napok eseményről

2021. szeptember 18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Itt az ősz, és ez azt is jelenti, hogy hamarosan újra eljönnek a GLAMOUR-napok! Aligha kell különösebben bemutatnunk a Shoppingünnepet, hiszen ha résztvevők számát nézzük valószínűleg az egyik legtöbb embert országszerte megmozgató esemény. Egy kis érdekesség, hogy az első szülinapunk alkalmából megrendezett Glamour-napokat idén már 16. éve tartjuk meg évente kétszer. A 2021-es őszi GLAMOUR-napok kapcsán összeszedtük a legfontosabb információkat:

 GLAMOUR-napok 2021. ősz október 7-10.
GLAMOUR-napok 2021. ősz október 7-10.

Mikor lesz 2021. őszén a GLAMOUR-napok?

A GLAMOUR-napok október 7. és 10. között kerül megrendezésre. Ezeken a napokon minden, az akcióban résztvevő üzletben beválthatod a kuponokat!

Jó tudni! Az utóbbi évekhez hasonlóan most is lesz 0. nap és ráadás plusz 1 Beautynap!

Mit jelent a Beautynap a GLAMOUR-napokon?

Mivel tudjuk, hogy nagyon sokan vásároltok pipereholmikat, sminkszereket a GLAMOUR-napokon ezért szeretnénk kellő időt biztosítani, hogy biztosan be tudd szerezni ezeket a termékeket, és maradjon időd más Glamour-napos kincsekre is vadászni. Október 6-án szerdán és október 11-én hétfőn ezért a Rossmann üzleteiben és az Emag áruházban a sminktermékeket, pipereholmikat, tisztítószereket be tudod szerezni. A Rossmann üzleteiben (offline és online beváltás során is) 159, az Emagnál pedig 24 kupont tudsz beváltani a Beautynapokon, vagyis a 0. és a +1. napon.

Honnan lesz GLAMOUR-napos kuponfüzetem?

Kétféle módon juthatsz hozzá a kedvezmények rejtő kuponfüzethez. Az újságosoknál, üzletekben, vagy éppen a Rossmann-nál megvásárolhatod a nyomtatott GLAMOUR magazint, egészen pontosan az októberi lapszámot. Minden esetben mellé van csomagolva a kedvezményes kuponfüzet, enélkül ne is fogadd el a magazint! A magazint megvásárolhatod digitális formában is a GLAMOUR-napok applikáción keresztül. Az applikációt letöltheted ingyenesen a iOS-re az App Store-ból, illetve Androidra a Google Playből. Az applikáción belüli vásárlással tudod megvásárolni a GLAMOUR októberi számát, amihez egyúttal megkapod a digitális kuponokat is. A magazin ára offline és online is 1490 Ft.

Hány kupon van összesen, hogyan válthatom be a GLAMOUR-napos kuponokat?

A GLAMOUR-napokon összesen 310 márka vesz részt, és 440 kupont találsz a kuponfüzetben. A kuponokat országszerte 4000-nél is több üzletben válthatod be. Fontos tudnod, hogy a kedvezményes kuponok 76%-a online is beváltható, így a GLAMOUR-napok élmény szinte 100%-ban élvezhető, akkor is, ha nincs kedved kimozdulni. A kuponfüzetben az egyes kuponok hátoldalán pontosan fel van tüntetve, hogy melyik kupon váltható be offline és online is. Mindegy, hogy a digitálisan, vagy nyomtatott formában vásároltad-e meg a magazint a kedvezményes kuponokat offline és online is tudod majd használni. Nagyon fontos információ, hogy minden kupont csak egyszer tudsz kedvezményes vásárlásra felhasználni.

Kik a GLAMOUR-napok hősei?

Te döntheted el, hogy kik legyenek a GLAMOUR-napok hősei! Az üzletekben nagyon sokan rengeteget dolgoznak azért, hogy elégedett legyél a vásárlásaid során, hogy mindent megtalálj, amire szükséged van. Szeretnénk, ha a kuponfüzetben található két GLAMOUR-napok hőse kuponnal te jutalmaznád azokat az üzleteket, eladókat, akik különösen segítőkészek voltak veled, akik megkönnyítették neked a vásárlást a GLAMOUR-napokon. Ezzel a kis gesztussal biztosan új energiát tudsz adni az üzletek eladóinak, hogy továbbra is kedvesen és segítőkészen tudják végezni a munkájukat. Értékeld ezzel a gesztussal a kitartásukat, mosolyukat!

Még volnának kérdéseid a GLAMOUR-napokkal kapcsolatban?

Ajánljuk, hogy keresd fel a glamournapok.hu oldalunkat, itt a legfrissebb információkról is gyorsan értesülhetsz és további hasznos tudnivalókra találhatsz például a Gyakran ismételt kérdések menüpont alatt.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Miben mások azok a nők, akik pornót néznek?

glamour plusz ikon Miben mások azok a nők, akik pornót néznek?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)