Most vedd meg a legkényelmesebb fürdőruhádat!

2016.június.2.

Strandra mennél? Végre vakációra indulsz? Van egy jó hírünk! 25%-kal olcsóbban veheted meg a fürdőruhát a segítségünkkel.

Gyere el június 10-én, pénteken a TRIUMPH & GLAMOUR Shoppingpartira a WestEnd City Center-ben található legújabb Triumph üzletbe, és szerezd be 25% kedvezménnyel a szezon legjobb darabjait!

Az ország első Tailoresse koncepció szerint megnyitott Triumph üzletét imádni fogod, mert olyan, mint egy különleges budoár! Ráadásul a GLAMOUR Beach különszámban található kuponodért cserébe 25% kedvezményt kapsz a teljes kollekcióból. Csábíts kedvenc fehérneműdben vagy fürdőruhádban, hozd magaddal a barátnőidet is, és találjátok meg mindannyian a legstílusosabb, legkényelmesebb darabokat. Az üzlet világos tónusai, süppedős szőnyegei és nőies kiegészítői különleges hangulatot teremtenek, így kényelmesebbé és bensőségesebbé téve az amúgy kényes fehérnemű és fürdőruha vásárlást. A fürdőruha és fehérnemű shopping során gondoskodunk a felfrissítésedről, valamint hasznos szépség-, és sminktanácsokkal is gazdagodhatsz az Artdeco jóvoltából. A jókedvről a rendezvény hivatalos buborékbeszállítója, a Hungária pezsgő gondoskodik.

Less bele a Triupmh 2016-os nyári fürdőruhakínálatába!

Akkor se keseredj el, ha nem tudsz eljönni! A TRIUMPH & GLAMOUR Shoppingparti után, azaz június 10-e és augusztus 17-e között a kupon felmutatásával, minden 5000 forint feletti vásárlás esetén 1000 forint kedvezményben részesülsz a megjelölt Triumph üzeletekben, ha megveszed a GLAMOUR Beach különszámunkat, mellyel egy 96 oldalas romantikus regényt is adunk ajándékba, Susan Mallery Ne ersessz el! című izgalmas, szerelemes történetét, ami csodálatos olvasmány lesz a strandon.

Most vedd meg a legkényelmesebb fürdőruhádat! Jön a Triumph & GLAMOUR shoppingparti! 25% kedvezménnyel!

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját