Nagyon meglepő dolgot nyilatkozott Kim Kardashian a testvérét megcsaló Tristan Thompsonról

2018.április.28.

Khloé Kardashian várandóssága tündérmesébe illően kezdődött. Végre megtalálta a szerelmet Tristan Thompson személyében, utána pedig húgával egyszerre voltak kismamák.

Kim Kardashian és Khloé Kardashian
Fotó: Getty Images

A terhesség utolsó hetében azonban bejárták a világot azok a borzalmas videók, ahol szerelme mindenki szeme láttára csalja meg Khloé-t. Természetesen nagyon gyorsan egyre több undorító részlet is kiderült, Khloé ekkor pedig már a kórházban feküdt.

Tristan Thompson így választotta ki a lányokat, akikkel megcsalta Khloé Kardashiant!

Tristan Thompson így választotta ki a lányokat, akikkel megcsalta Khloé Kardashiant!

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BiGntj8Ahvd/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @kimkardashian on The Ellen Show || #kimkardashianwest #kimkardashian Kardashians (@lovethekardashianfamily) által megosztott bejegyzés, Ápr 27., 2018, időpont: 11:06 (PDT időzóna szerint)

Több millió rajongó támadta a felelőtlen férfit és sajnálta Khloé-t, viszont azon kívül, hogy a Kardashian lány már nem él együtt a Thompsonnal, semmilyen konkrét információ nem derült ki. Most viszont Kim Kardashian úgy döntött, Ellen DeGeneres műsorában megosztja az emberekkel a gondolatait erről az esetről.

″Igazából nehéz is körül írnom ezt az egészet, annyira elcseszett. Szegény Khloé, mi annyira drukkolunk neki, és mindig ott leszünk mellette. Ő egy nagyon erős nő és meg fogja tenni a legjobbat, ami tőle telik, de ez akkor is egy hihetetlenül szomorú szituáció.″- mondta Kim

lockquote>

Kim azt is elmondta, hogy szándékosan fogja vissza magát és nem nyilvánít markánsabb véleményt Tristanról, mert nem szeretné, ha Khloé gyermeke, a kis True majd felnőtt korában látná a felvételeket és összezavarodna. Robert Kardashian és Blac Chyna válásakor Kim beleesett már abba a hibába, hogy minősítette Chynát és azt is megbánta a közös gyermekük miatt.

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói