Naomi Watts tart a hercegek reakciójától az új Diana film láttán

2013.augusztus.30.

Nagyon izgatottan várjuk a szeptember 19-én moziba kerülő Diana című filmet, amely egy olyan sztorit dolgoz fel, mely sokak számára eddig ismeretlen volt: Diana hercegnőt utolsó éveiben nagyon heves érzelmek fűzték egy pakisztáni szívsebészhez. A Naomi Watts főszereplésével forgatott megrázó történet egyike az idei év legjobban várt filmjeinek.

Naomi Watts bevallotta a The Sunday Timesnak, hogy aggódik a két herceg, Vilmos és Harry reakciója miatt. Olyannyira, hogy kétszer is visszautasította az ajánlatot: "Elutasítottam a szerepet, mert kétségeim voltak… De miután nemet mondtam, akkor sem sikerült megnyugodnom teljesen. Néha, ha nemet mondasz, úgy érzed, felszabadulsz, de ebben az esetben nem így volt" - nyilatkozta Naomi.

A színésznő bevallotta, hogy mióta elvállalta a szerepet, nagyon tart Vilmos és Harry herceg fogadtatásától. Olyannyira, hogy egy véletlen találkozás alkalmával Cambridge hercegével, próbálta kerülni még a tekintetét is: "Igazából elég kínos volt az a pillanat, amikor egy londoni étteremben láttam Vilmos herceget. Ideges lettem, mert tudtam, hogy ha elkapom a tekintetét, negatív érzéseket fogok belelátni akaratlanul is, így inkább nem is néztem rá" - folytatta a sztár.

"Természetesen nagyon sokat számít nekem, miként érez a két herceg ezzel kapcsolatban" - tette hozzá. "Én is két fiú anyja vagyok. De ezt a történetet el kellett már mondani, és sokkal frissebb, mint amire az emberek számítottak" - mondta végül a színésznő.

A filmet Oliver Hirschbiegel rendezte, a főszerepben Naomi Watts és Naveen Andrews.

Kattints a videóra, hogy megtekintsd a magyar előzetest:

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói