Gratulálunk! Natalie Portman gyermeke megszületett!

2017.március.4.

Rendkívül boldog hírekre ébredtünk: Natalie Portmannek megszületett a második gyermeke!

Natalie Portman Benjamin Millepied megszületett, baba, kislány
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

A People magazin jelentette be a nagyhírt, miszerint a színésznő és férje, Benjamin Millepied egy boldog és egészséges kislányt köszöntöttek február 22-én.

A 35 éves Natalie Portman nem véletlenül hagyta ki az Oscar-gálát, hiszen addigra már meg is született a baba, akinek a nevét és nemét akkor még nem akarták elárulni. A kislány, Amalia és a mama is mindketten remekül vannak, biztosította az olvasóit a People magazin.

Az Oscar-díjas színésznő és koreográfus férje a Fekete hattyú forgatásán ismerkedett meg egymással, 2012-ben egy visszafogott ceremónia keretében össze is házasodtak Kaliforniában. Azóta az 5 és fél éves Aleph szülei, akihez most csatlakozott Amalia is.

Natalie Portman tavaly ősszel jelentette be, hogy babát vár még a velencei filmfesztiválon, miután tovább már nem lehetett titkolni kerekedő pocakját. Az elmúlt hónapokban pedig szebbnél szebb ruhakölteményekben láthattuk a vörös szőnyegen, amivel nagyszerűen bizonyította, hogy egy nő akkor is lehet stílusos és csinos, ha éppen változáson megy keresztül a teste, sőt ezt ő a legnagyobb örömmel ki is emelte minden egyes összeállításával.

Gratulálunk a boldog szülőknek, és sok egészséget kívánunk a kis Amaliának!

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!