Nézzünk előre! Szerezd be a GLAMOUR márciusi számát a kultikus Trendbiblia melléklettel!

2016.február.18.

Csodás hírünk van! Végre megjelent a GLAMOUR magazin márciusi száma! Nyomás az újságárushoz és szerezd be extra Trendbiblia melléklettel!

Azt hittük, sosem jön már el a tavasz, de szépen lassan ébredezik a természet és vele együtt mi is. Március az előretekintésről szól, a divathetek is mind ezt hirdetik. Ideje ledobni a téli nagykabátot és levetkőzni a hideg hónapokkal járó depressziót, és frissen, fessen, fenomenálisan szembenézni a következő szezonnal!

Márciusra nagyon sok izgalmas meglepetéssel készültünk, először is mindent megtudhatsz címlapsztárunkról, Rita Oráról, miközben bekukkanthatsz a magyar divatvilág kulisszái mögé, és megismerheted azokat a szakembereket, akik valójában mozgatórugói az egész rendszernek.

Március 17-én ismét kigurítjuk a pink szőnyeget, és átadjuk az év legtehetségesebb nőinek a GLAMOUR Women of the Year díjakat. Ne felejts el voksolni a kedvenceidre, és követni a GLAMOUR Online-on az élő közvetítést! Kattints ide, ahol megismerheted a jelölteket, és szavazhatsz rájuk: http://woty.glamouronline.hu/

Ebben hónapban mindannyian újrarendezzük a ruhatárunkat, fogadd meg tanácsainkat, szerezd be azokat az a kiegészítőket, amelyek pillanatok alatt új emberré varázsolnak! Tavasszal nem szürkülünk be, elő a ragyogó sminkekkel! Lapozd végig szépségszerkesztőnknek, Marosfalvi Rékának a The Glamour Times újságját, ahonnan kiderül, melyek azok a termékeket, melyeket most feltétlenül le kell csapnod, sőt egy párat ki is próbálhatsz a magazinhoz csomagolt termékmintáknak köszönhetően. Ismerd meg a Marks&Spencer, a C&A és a Swarovski új kollekcióját első kézből. De divatszerkesztőink megmutatják neked a szezon legmenőbb kiskabátjait is.

A GLAMOUR kultikus Trendbibliájában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet tavasszal és nyáron, Kökény Niki divatszerkesztőnk részletesen felsorolja neked 2016 legütősebb trendjeit.

Nagy utazásra készülsz? Plankó Gergő újságíró elvisz Délkelet-Ázsiába, de ha csak itthon maradnál, akkor is találsz rengeteg kedvedre való filmet, koncertet, előadást, zenét és könyvet, amelyek garantáltan szórakoztatnak majd. Ezenfelül eláruljuk a legfontosabb tudnivalókat a szerelemmel, a párkapcsolattal és a szexszel kapcsolatban is!

A legjobbat pedig a végére hagytuk, vegyél részt a Deichmann Shoes in the City játékán, és legyél te a cipők stíluskirálynője! Lapozz a 13. oldalra, ahonnan kiderül, mit kell tenned ahhoz, hogy megnyerd a Deichmann berlini vagy római álomutazását! Kattints ide a játékhoz: http://shoesinthecity.glamouronline.hu/

És még van egy csodás hírünk, ezentúl digitális formában is elérhető a GLAMOUR magazin az alábbi linkeken:
https://digitalstand.hu/vasarlas/_kiadvany/_vasarlas/4556
http://www.dimag.hu/magazin/Glamour

Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.

Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.

Tedd & Ne tedd

5 tökéletes nyári szett Angelina Jolie gardróbjából

5 tökéletes nyári szett Angelina Jolie gardróbjából