Nincs még GLAMOUR-napos kuponfüzeted? Itt az alkalmazás, ami segít!

2019.szeptember.4.

Ugyan minden évben nagyobb példányszámban jelenünk meg a GLAMOUR októberi és áprilisi számával, de sajnos még így is előfordul, hogy valaki a GLAMOUR-napok idején már hiába rohan egyik újságostól a másikig, már sehol nem talál magazint, így lemarad a Shoppingünnep kedvezményeiről.

Mi azonban szeretnénk, hogy ez ne fordulhasson elő, éppen ezért ősszel ismét online letölthetővé tettük a GLAMOUR októberi lapszámát, amihez természetesen megkapod a virtuális kuponfüzetet is, mely teljes mértékben megegyezik a laphoz mellékelt kinyomtatott változattal.

Mit kell tenned, hogy tiéd legyen? Nagyon egyszerű, hiszen mind a Google Play (Android) áruházban, mind pedig AppStore-ban (iOS) megtalálod a GLAMOUR-napok alkalmazást, ezt kell letöltened a telefonodra, hogy tiéd lehessen a GLAMOUR októberi lapszáma és a kuponfüzet is. Fontos tudnod, hogy az alkalmazás letöltése ingyenes, viszont a lapért és kuponfüzetért az alkalmazáson belül ugyanúgy fizetned kell, mintha újságosnál vennéd meg a magazint. A kedvezményes kuponokat a kivágható kuponokhoz hasonlóan csak egyszer tudod felhasználni, de az online kuponok beváltásáról, az alkalmazás használatáról mindent megtudhatsz a Súgó menüpontból.

Az online magazint és kuponfüzetet egyelőre limitált példányszámban tesszük elérhetővé. Ne maradj le a Shoppingünnepről, ha nem találsz már magazint az újságosnál, töltsd le a GLAMOUR-napok alkalmazást!

Ez is érdekelhet

„Korban nem hozzám illő a párom, mégis boldog a kapcsolatunk”

„Korban nem hozzám illő a párom, mégis boldog a kapcsolatunk”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói