Online szerkesztőnk kedvencei a GLAMOUR-napokon

2015.április.3.

Horváth Gergő online szerkesztőnk elárulja, hogy mi mindenre fog beruházni a GLAMOUR-napok alatt. Figyeld az oldalunkat, mert hamarosan a többi szerkesztő is megosztja veletek, hogy mik szerepelnek a kívánságlistájukon.

Mintás pólót többnyire az interneten rendelek egy jó ideje, kivéve, ha betévedek a Szputnyik Shop üzleteibe, most például ezt a Casablanca pólót néztem ki magamnak. Tudtátok, hogy a filmtörténet klasszikusa az egyik legmagyarabb hollywoodi sikerfilm? Egyrészt Kertész Mihály rendezte, másrészt az egyik legfontosabb karakter neve igencsak magyaros hangzású, Victor László. Ráadásul a filmtörténet egyik valaha volt legszuggesztívebb színésze, Peter Lorre is magyar származású, de ne feledjük a mindig roppant szórakoztató Szőke Szakállt sem! This is the beginning of a beautiful friendship! – ahogy szól a klasszikus mondat. 20% kedvezménnyel biztos nem hagyom ott!

Imádok játszani, ennek fényében talán nem meglepő, hogy nagyon örültem a Játékvár 20%-os kedvezményes kuponjának. Bár véleményem szerint a Bang! nevű izgalmas, nyomozós vadnyugati játékot lehetetlen megunni, a GLAMOUR-napokon beszerzem a Bang! Dodge City nevű kiegészítőt hozzá.

A szerkesztőségben mindig kézkrémért terrorizálom Rékát, mivel sajnos nagyon könnyen kiszárad a kezem. Elhatároztam, hogy nem járok rá a készleteire, és beszerzek egy igazán férfiaknak készült terméket. A Nivea Men krémje tökéletes választásnak tűnik, ráadásul vagány doboza van, amit pedig majd jól elteszek a gyűjteményembe, mivel ki tudja, miért, de mindenféle préselt fémdobozt gyűjtök.

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói