Romeo Beckham a Burberry arca

2012.december.18.

Emlékeztek a Beckham-család múlt heti látványos bevonulására? David, Victoria, Romeo, Cruz és Brooklyn Beckham a Spice Girls musical londoni premierjén tette tiszteletét. A család fiú tagjai talpig Burberryben pompáztak, közülük is a középső fiú, Romeo tűnt ki a leginkább, akinek egy klasszikus Burberry ballonkabáttal egészítette ki a szettjét Victoria.

Romeo Beckham a Burberry arca
Fotó: Fotó: Burberry/Mario Testino

Nos mint kiderült, nem volt mindez véletlen: tegnap jött a hír, hogy a kis Romeo Beckham a Burberry arcaként debütál a 2013-as tavasz-nyári szezonban. A márka egy képet már nyilvánosságra is hozott a Mario Testino fotózta kampányból: ezen a Burberry imádott modelljei, Edie Campbell és Charlie France mellett mosolyog a huncut szemű Beckham-fiú.

"Nagyon jól éreztük magunkat a kampányfotózáson, szerintem ez a fotókon is átsugárzik" – áradozott kis csapatáról Christopher Bailey, a divatház kreatív igazgatója, aki szerint csodálatos energiák keletkeztek a régi modellek és az új arc egyvelegéből. A hírek szerint egyébként az új üdvöske, Cara Delevigne is feltűnik majd a többi fotón.

A Beckham-családnak persze mondhatjuk, hogy a vérében van a modellkedés, gondoljunk csak David és Victoria Beckham Armani-kampányaira, a sztárfocista H&M-együttműködésére vagy felesége címlapjaira \ (GLAMOUR, i-D, Vogue, stb.). Kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a következő (mi a másfél éves Harper Sevenre tippelünk).

Ez is érdekelhet

Hogyan működik a Karma?

Hogyan működik a Karma?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább