Victoria Beckham a GLAMOUR vendégszerkesztője

2012.augusztus.6.

Victoria Beckham az amerikai GLAMOUR történelmében az első vendégszerkesztő, http://www.glamouronline.hu/sztartedd/victoria-beckham-fazosan-nagykabatban-6365>Beckhamné ráadásul a legfontosabb kiadás, a szezonnyitó szeptemberi szám címlaplánya és alkalmi munkatársa lett. Ez alkalomból a http://www.glamour.com/?us_site=y>magazin weboldala

Arról, hogy miért nem szeret mosolyogni, ezt mondta: Nem is tudom…ki tudja?! Régebben sok képen mosolyogtam. Szerintem akkor hagytam abba a mosolygást, amikor bekerültem a divatvilágba. (nevet) A divatvilág ellopta a mosolyom! Én kreáltam meg ezt a stílust magamnak. Nem mondom, hogy ez nem én vagyok, inkább azt mondom, nem csak ez vagyok én...ez egyfajta páncél, amit viselek.

A villáminterjúból az is kiderül, hogy Victoria épp A szürke ötven árnyalata című könyvet olvassa (amelyből http://www.glamouronline.hu/sztarhirek/emma-watson-lesz-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-film-foszereploje-6386>hamarosan film is készül

Victoria azt is elárulta a glamour.com-nak, hogy idén volt az első olyan alkalom, amikor David ott volt új kollekciójának debütálásán a New York-i divathéten. Korábban sosem sikerült összeegyeztetniük a határidőnaplóikat.

David folyton dolgozik vagy edz. Nagyon ideges voltam és hatalmas nyomás nehezedett rám a februári divatbemutató miatt. A show előtti este David felhívott, és mondtam neki, hogy semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy itt legyen és megöleljen. Így is lett.

Így látja magát öt év múlva: "Szeretném, ha mindenki egészséges lenne és boldog. Azt is szeretném, ha bővíthetném az üzletem, hogy minél több nő szépnek és magabiztosnak érezhesse magát. A család bővítésével kapcsolatban pedig csak annyit mondanék: igaz, hogy nagyon elfoglaltak vagyunk mind a ketten, de soha nem mondom, hogy soha."

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!