Sarah Jessica Parker és Chris Noth cuki Instagram-pillanata

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Elég sok Szex és New York-hír volt az utóbbi időben, nem igaz? Először az, hogy már készülőben a harmadik film, majd Sarah Jessica Parker bejelentette, és a többiek is megerősítették, hogy sajnos nem lesz újabb Szex és New York-film annak ellenére, hogy a forgatókönyv elkészült, és már nagyon várták a színészek, hogy újra összeálljanak – persze, Kim Cattrall kivételével, aki miatt nem lett végül az egészből semmi, állítólag.

Sarah Jessica Parker és Chris Noth cuki Instagram-pillanata
Fotó: HBO

Nos, bárcsak ez lenne a világon a legnagyobb tragédia, de sajnos a hurrikán sújtotta Puerto Rico esete nem ezt mutatja. A sztárok szerencsére minden eddiginél nagyobb összetartásról és jószívűségről tesznek tanúságot, rengeteg pénzt adományoznak a hurrikán áldozatainak, különböző alapítványoknak, szervezeteknek.

Láttad? Sarah Jessica Parker óriási Carrie Bradshaw-pillanata az operában

Az egyik ilyen kezdeményezést Stephen Colbert műsorvezető indította Instagramon, ahol arra kérte fel a hírességeket, hogy posztoljanak magukról egy ciki tinikori képet, és ő minden fotó után pénzt adományoz a Maria hurrikán áldozatainak. A #PuberMe kihívásban Reese Witherspoon és Blake Lively is részt vett többek között, most pedig a Szex és New York Mr. Bigje is csatlakozott.

Chris Noth egy olyan képet tett ki magáról, amelyen hosszú (!!!), loboncos hajjal látható. A fotóhoz annyit fűzött, hogy "nagyon örül, hogy már nem kell ezt mosnia":

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Hey @stephenathome, so glad I don't have to wash that anymore... Puerto Rico, stay strong! We are with you! #PuberMe #puertoricorelief Chris Noth (@chrisnothofficial) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 6., 12:36 PDT

Az Instagram népe azonban kicsit sem tartotta cikinek, a kommentek nagyon pozitívak a fotó alatt, sőt még Sarah Jessica Parker is kifejezte tetszését egy kommentben: "Széééééééép!!!! Xx", Chris Noth pedig egy puszival válaszolt neki.

Tudtad? Nagyon fura oka van annak, hogy Carrie végül Mr. Big mellett kötött ki

Azt azért nagyon jó látni, hogy Mr. Big és Carrie Bradshaw még mindig így szeretik egymást a való életben is, és talán egyszer csak összejön valahogy még az a harmadik film. Az lenne a legcsodálatosabb dolog a világon!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője