Tündéri videóban üzent Sarolta hercegnő az angol női labdarúgó-válogatottnak

2022.július.31.

Kifejezetten ritka, hogy az angol királyi család apróságai beköszönnek egy-egy videó erejéig, most azonban pont ez történt: a kis Sarolta hercegnő és édesapja, Vilmos herceg nagyon fontos üzenetet tettek közzé a család hivatalos közösségi média platformjain.

Sarolta hercegnő és György herceg már most szokják a nyilvánosság előtt való szereplést
Sarolta hercegnő és György herceg már most szokják a nyilvánosság előtt való szereplést
Fotó: Getty Images /Max Mumby/Indigo

Mintha csak tegnap született volna Sarolta hercegnő, ma pedig már pont olyan szigorúan utasítja rendre saját testvérét, mintha csak Erzsébet királynőt látnánk. És tekintve, hogy a világ egyik legbefolyásosabb családjának gyermeke, akinek egy nap komoly szerepe lesz a monarchia életében, testvéreivel együtt már most szokja a nyilvánosság előtt való szereplést.

Most például édesapjával, Vilmos herceggel közösen jelentkezett be egy videóban az Instagramon és a Twitteren, melyben kifejezték, mennyire szurkolnak az angol női labdarúgó-válogatottnak, aki Németországgal küzd meg a ma esti döntőben.

Katalin hercegné olyan gyönyörű fotót készített a kis Sarolta hercegnőről, hogy elolvadsz!

„Elképesztően jól szerepeltél a versenyben, mi pedig mindvégig neked szurkoltunk." - hangzik a biztatás Vilmostól, amit a kis Sarolta zár, miközben apukájához bújik. „Sok sikert, remélem te nyersz." Tekintve, hogy egy női csapat elismeréséről van szó, remek döntés volt a palota részéről, hogy a jövő generációjaként egy kislány jelent meg. Ennél már csak annak örültünk volna jobban, ha Katalin oldalán jelentkezik be, ezzel is erősítve a női összefogást és energiákat.

Nem korai ez egy gyereknek?

Ahogy írtuk, a család fokozatosan szoktatja hozzá a gyerekeket a szerepléshez (senki nem mondta, hogy monarchiába születni kényelmes és szabad dolog), hogy a későbbiek során ne okozzon számukra nehézséget a nyilvánosság előtt való megjelenés. Ez az oka például, hogy idén már a kilenc éves György herceg is csatlakozott szüleihez a wimbledoni tenisztorna döntőjére.

Elolvadsz, ha megtudod Sarolta hercegnő ultracuki becenevét

György ráadásul király lesz, és hiába vár ez a szerep előbb Károlyra, majd Vilmosra, ezt a fajta magabiztosságát és bátorságát már most építeniük kell. Darren Stanton testbeszéd-szakértő szerint, aki pont a tenisztorna döntőjén készült felvételek alapján elemezte a pár kapcsolatát, Katalin hercegné és Vilmos herceg a legnagyobb egyetértésben nevelik a gyerekeket, melyet gesztusaik is jól tükröznek. A szakember azonban azt is kiemelte, hogy Katalin hercegné elsősorban anyaként jelenik meg ezeken az eseményeken, ha gyerekeik is ott vannak, a lehető legszeretetteljesebb támaszt nyújtva nekik.

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói