Sajnáljuk, de Selena Gomez és The Weeknd szerelme nem lesz tartós

2017.február.6.

Az elmúlt hetekben mindenki rácsodálkozott az új sztárpárra és az internet bennszülöttjeinek úgy tűnik, nem nagyon sikerül megszoknia Selena új szerelmét. Megkérdeztük hát, mit mondanak a csillagok, vajon tartós lesz a romantika?

Selena Gomez és The Weeknd
Fotó: Northfoto

Selena Gomez szerelmi élete eddig is a széles nyilvánosság előtt zajlott és Justin Bieberrel való csúnya szakítása afféle modernkori szappanorerává alakult. A szakítást követő, várható depresszió után azonban eljött az új szerelem. Úgy tűnik, a rajongók azonban nem ezt a fiút képzelték el bájos kedvencüknek. The Weeknd a művészneve Abęl Makkonen Tesfaye-nak, az etióp származású kanadai énekesnek és dalszerzőnek. Jól mutatnak együtt szerintünk, talán csak a stílusbeli, öltözködésbeli különbségek hatnak kicsit furán, ha a páros nyilvános megjelenéseit nézzük. De vajon ha a stílusuk ennyire különbözik, még lehet tartós köztük a szerelem?

A The Starologer asztrológusa, Felföldi Anita szerint nem. Selena még éppen a Rák jegyében született, de már olyan közel az Oroszlánhoz, hogy ezt a jegyet is érdemes vizsgálni, ráadásul Oroszlán az aszcendense, így vélhetően csak otthon, nagyon intim környezetben válik kis Rákocskává, egyébként meglehetősen domináns, energikus alkat. Ez vonzó a fiúnak, ezzel nem is lenne gond, jókat bulizhatnak, szerepelhetnek együtt. Selena bújós, érzelmes énje fogja megőrjíteni a Vízöntő jegyében született Abelt. Miért?

A sztárpár kapcsolata nagy érzelmi lángolással kezdődött, romantikus olasz kirándulásuk jellemző jelenete:

Selena Gomez és The Weeknd romantikázása
Fotó: Northfoto

Mert ugyan nem tudjuk, mi The Weeknd aszcendense, de azt tudjuk, hogy a Vízöntők megőrülnek attól, ha valaki birtokolni, csak magának akarja őket és hamarosan úgy fogja érezni, megfullad Selena túláradó szeretetétől. A Starologer szerint egyébként sem valószínű, hogy Selena Gomez 30 éves kora előtt megállapodik, bár kétségtelen hogy vonzza a külföldieket és szerelembe is leginkább külföldiekkel bonyolódik majd. Selena Holdja a Kosban található, így egy nagyon egyenes, őszinte ember, míg az interneten fellelhető horoszkóp szerint The Weeknd Holdja a Skorpióban (ezt azért kezeljük fenntratásokkal, tekintve hogy ez egy gyorsan mozgó bolygó) teljesen más karaktert sejtet, olyat, aki egy nap úgy fog felébredni, hogy kereket old, Selena azt sem fogja tudni, hová tűnt. Anita szerint Selena férje egy sokkal szerényebb, visszafogottabb férfi lesz.

Sajnáljuk ezeket a híreket, mert örültünk, hogy Gomez kisasszony újra szerelmes, reméljük, nem sérül meg túlzottan ebben az új szerelemben.

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját